Destek buzul parçası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 31 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

Merhabalar oyuna bır sure ara vermıştım şimdi tekrardan oyundayım ancak size bir sorum olucak EXTRALARDAN BUZUL PARÇASINI aldım ancak oyun içinde birleştir kısmında gereklı yada lazım olan cpu sımgesını bulamıyorum bu KAPIYA gırmek ıcın ne yapmam lazım şimdiden teşşkurler

2. Sahmeran

Sahmeran User

merhabalar kardeşim oyunun içinde birleştir kısmında filtre mevcut o filtreye tıkla orda özel kısmı var tüm hepsini kapat sadece özel tıklı olsun orda '' Buzul Altı Cpu '' var 4 tane buzul parçası ve 1000 uri karşılıgı birleştiriyorsun birleştirdikten sonra topla diyorsun. sonrada cpu lar var zaten oyun içerisinde tamir cpu falan olan sekmede en sağda buzul altı cpu geliyor ona tıklayınca x-1 haritasına portal geliyor ordanda buzul çatlagına giriyorsun bu kadar.

3. .LAZER.

.LAZER. Guest

Merhaba,

Aşağıda resimde görmüş olduğunuz gibi ulaşabilirsiniz.

Adsız.png

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.