Bynogame ve Katladıkça Kazan Paketleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RaViper tarafından 27 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RaViper

RaViper User

Sayın forum modlarım öğrenmek istediğim şey şu yarın akşam x3 zamanında goliath surgeon ve hercules için 330k uridium alacağım fakat bu uridiumu bynogameden alacağım. Öğrenmek istediğim şeyler :

1) Bynogameden alacağım 330k uridium x3 etkinliği içinde geçerli mi ?
    2) Bynogameden 330k urium alınca bana cerrah ve hercules de gelecek mi ?

Sonuç olarak 990k uridium, cerrah, hercules, 500gg, defcom, 1 aylık vip'in hepsini bynogameden elde edebilir miyim ?

2. Aldığın e pini x3 saatlerinde işleme koyarsan tabiki hem x3 ile çarpılmış şekilde uridiumunu hemde hediyelerini alıcaksındır yinede bir modumuzda cevap versin için rahat olsun :D bu arada hayırlı olsun şimdiden dostum :D

3. RaViper

RaViper User

Kardeşim cevabın için teşekkür ederim. Dediğin gibi yinede modlarım cevap verirse tam rahatlarım. Modlarım cevap verecek yok mu ?

4. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

E-pin olarak alırsanız içiniz rahat bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. En kolay yolu E-pin'dir. Aldığınız E-pin Kodunu x3 saatinde kullanırsanız x3 de dahilinde olacaktır.

E-pin ile Nasıl Uridium/Avantaj Paketi Satın Alırım?

Keyifli forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. RaViper

RaViper User

Teşekkürler modum. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

6. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenebilir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.