Byte Görev Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FASTRAC tarafından 14 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FASTRAC

FASTRAC User

Öncelikle kolay gelsin sizlere rahatsızlık vermek istemem fakat byte sıkıntısı yüzünden konu açtım biliyorum güncelleme yapıldı byte yazmama sorunu kaldırıldı ama ben halen bu sıkıntıyı yaşıyorum yaklaşık yirmi bin byte savaş bileti görevlerime yazmadı yazmıyor güncellemeden sonra da yazmamaya devam ediyor bu konu da ne yapmam gerekir...

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konuyla alakalı olarak seyir defterinde aldığınız byteın ekran görüntüsünü ve oyun içindeki hedefler kısmının ekran görüntüsünü alarak supporta mesaj atmanız gerekmektedir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum hatta ebedi anahtar bile işlemiyor supporta yazdım ekran görüntüsü attım bana şaka gibi savaş bileti almanız gerekmektedir diye cevap geldi sanırım tam anlamıyla okunmuyor şikayetler ben ne diyorum o ne diyor

4. FASTRAC

FASTRAC User

Seyir defteri de sıkıntı zaten oyun ana sayfa seyir defterinde alınan byte yazmıyor oyun içi seyir defterinde yazıyor ve savaş bileti görevine etki etmiyor bildiğiniz üzerede oyuniçi seyir ilerledikçe elde edilenler siliniyor yani supporta müracaat etsemde ana sayfa seyir yazmadığı için boş uğraş artık şansımıza görevlere yazmasını umarak devam etmek teşekkürler kilitleyebilirsiniz...

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sorun tekrar ederse siz dediğim gibi supporta başvurun belki bir çözümü vardır ve sorununuz çözülür :) Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.