Destek Byte Kalıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►Los-Angeles-Lakers◄ tarafından 30 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, arkadaşlar benim elimde birikmiş bir miktar byte kalıntılarım var kasmaya da devam ediyorum. Soracağım şey petim 11. seviye ve 7 lazeri mevcut şuan hepsini aap-1 ile donatmış durumdayım. ileriki etkinlikler için de aldığımız bu lazerleri petin seviye atlayacağını ön görerek 12 ye tamamlayayım mı yoksa gemiye mi lazer alayım etkinlikler hakkında ön bilgisi olan varsa ufak bi spoiler alabilirmiyim? :)

2. Aliens

Aliens User

PET lazeri daha değerli; onu almanızı öneriyorum. Prometheus'larınız varsa gemi için lazere ihtiyacınız olmuyor.

►Los-Angeles-Lakers◄ bunu beğendi.
  3. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Hem gemini hem de petini bu lazerlerle fullemen iyi olur. Gemiye prometheus lazerin varsa onları diz,yoksa gemini aa-1 lazer ile fulle önce

4. şuan pro lazer 4 tane var 19 lf 4 üm var gemiye hiç etkinlik lazeri almadım fulleyebilmek güzel olurdu ama o kadar mevcut değil :)
    teşekkür ederim her ikinizede

_Zeronix_ bunu beğendi.
  5. tartismasiz peti fulle 12 tane yedekte dursun, sonraki etkinliklerde lazerler birlestirmeye gelmezse pet lazeri cok onemli olur.

6. Önce peti fulle sonra pro olmayan lazerler yerine gemi için etkinlik lazeri alırsın.

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bence de ilk olarak petiniz için 12 lazer topu almalısınız. Gemi için ise ---etkinlik yaratıklarına karşı--- AA-1 etkinlik lazer topu ile geliştirmesiz prometheus lazer topunun hasarı aynı olduğundan eksik prometheus sayınız kadar etkinlik lazer topu alabilirsiniz. Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

8. dostum önceliği pete ver 12 tane yap sonra daha kolay kasacaksın onlarlada gemiyi fulle öncelik pet olsun.

9. ek olarak savaş biletini sonradan aldığımızda bitirilmiş görevlerin de ödülleri geliyor mu? cevaptan sonra kilitleyebilirsiniz teşekkürler

10. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Evet, ödülleri al tuşuna tıkladığınız an mevcutta biten görevlerin tüm ödüllerini alabilirsiniz. Daha sonrasında bitireceğiniz görevlerin iki ödülü de otomatik olarak hesabınıza aktarılacaktır.

İyi forumlar dilerim.