byte kalıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve $$__SiVaSLı__$$ tarafından 31 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar 34 000 tane byte kalıntısı var tüm gemi tasarımlarını aldım 1 gün sonra bitiyor etkinlik bu bytler boşa gitmesin diye ya pete takılan ya da gemiye takılan lazer den alıcam sizce hangisini alıyım hangisi daha yararlı olur benim için

2. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer elinde hiç yoksa önce Pet için al etkinlik yaratıklarına 500 vuruyor, Pet için 12 tane aldıktan sonra kalanları ile gemine al :)

3. pete takılan

4. teşekkür ederim :)

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızında söylediği gibi P.E.T'e takılan lazerleri almanız sizin daha çok faydanıza olacaktır. Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Artan Byteler şerefe vs dönüştürülecek mi?
    Şayet dönmeyecekse uridium ile cephaneye çevirmek mantıklı mı? Yoksa salalım çöpe mi gitsin?
    (3k byte ile cephaneye çevirme tek kullanımlık maalesef :( )

7. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

X4 Tanesi 1 uridium gibi olacak,belki dönüştürülebilir :)

8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Benzer konu içeriğinden dolayı konularınızı birleştirdim. Malesef boşa gidecek gibi gözüküyor. :(

İyi forumlar.

9. elimdeki 200k EMAA-20 200k uriye mi dönüşecek yani?
    İyi yapmışsınız modum ,
    Boşa gitmese hoş olurdu :)

10. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Hayır yani emaa cephanesi x4 gücünde ya hani, tanesini neredeyse 1 uridiuma satın alabilirsin demek istedim,mantık olarak.
    Yok ben yaratık keseceğim sadece diyorsan,bunun için dükkanda job-100 lazeri var tanesi 0,5 uridiuma,daha mantıklı. Karar senin tabii

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Mart 2020
    Grandmaster. bunu beğendi.