Byte Kalıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Fkingsock tarafından 14 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Fkingsock

Fkingsock User

Bu kalıntıyla birlerştirden hangi en iyi ekipman birleştirilebilir? Pet lazeri olabilir mi?

2. #Avicenna

#Avicenna User

etkinlik için çıkan gemi ve pet lazerleri çok iyi iş görüyo ben tavsiye ederim birleştirmeni. gemi yükseltmeler boş geldi bana. kullanılmayan gemilere modül çıkmış ama ilerde gelecek yenilikle değiştirmek mümkün olabilir diye kalan btye'larla alınabilir diye düşünüyorum. öncelik lazeler olabilir

3. uffpuff

uffpuff User

hangi gemiden bahsediyorsun dostum ?

4. Lyshanthir

Lyshanthir User

gemilerin modüllerinden bahsediyor

5. en mantıklısı pet lazeri bence normal haritada 225 nimesis npclerine 525 gibi çok iyi vuruş gücü var.gemiye 20 tane aap lazeri yapmıştım.şimdi pet için yapıyorum.moduller çok saçma olmuş olmayan gemiye modul çokıyor.nostramo envoya dp modulu çıktı..modul var gemi yok.roketlerde isabet şansı modulü de nedir ki ya..sarı modüllerden hep bu çıkıyor..birde böyle bir modül olur mu??..iyice cıvıttılar..ömrümde böyle saçmalık görmedim..boşu boşuna 136 adet anahtarım gitti.keske xt10 serisine basssaydım.

Mineral bunu beğendi.
  6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Kişisel görüşüm olarak byte kalıntıları ile önce AAP-1 lazerlerini ve ardından modülleri almanız olacaktır. eğer elinizde kalırsa da diğer etkinlikler için emaa-20 lazerinden biriktirmeniz.

İyi Forumlar.

7. #Avicenna

#Avicenna User

lazer ile cephane birleşimi olacak mı bilgi alabildiniz mi

8. .Mephistos.

Merhaba,

Konuyla alakalı herhangi bir bilgi ne yazık ki alamadım hala bekliyoruz bizler de. Bilgi sahibi olunca size aktaracağım, sabrınız için teşekkürler.

İyi Forumlar.

9. #Avicenna

#Avicenna User

sizden haber bekliyorz ona göre byte saklıyorum :)

10. Valla reis bana spectrum /16 hasar %9 hız %6 dp çıktı ben alın derim

11. .Mephistos.

Merhaba,

İlgili duyuru şu şekilde güncellenmiştir ;

Etkinlik sırasında mevcut olmayan, ancak yalnızca etkinlik sona erdikten sonra etkin olacak bazı etkinlik tarifleri var. 26 Mart 00:00'dan 2 Nisan 23:59 'ye kadar aktif olacak tarifler aşağıdadır.

ÖğeİsimMiktarGerekenÜretilebilir
    CephaneEMAA-203,5001x AA-1Birden fazla kez
    CephaneEMAA-203,5001x AAP-1Birden fazla kez
    CephaneUBR-1005001x AA-1Birden fazla kez
    CephaneSR-5301x AA-1Birden fazla kez
    CephaneUBR-1005001x AAP-1Birden fazla kez
    CephaneSR-5301x AAP-1Birden fazla kez

İyi Forumlar.