Byte Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CEZACI-HAKAN tarafından 21 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4 oldu aldığım byte verilmedi dicem.. sizde "konuyla ilgili bilgimiz var" diceksiniz "herkes aynı sorunu yaşıyor" diceksiniz. sonra benim attığım beyaz rsb ema instalar boşa gidecek. sonra hakkımı yiycekler. sonra sizler " sabır" "elimizden bişe gelmiyor" diceksiniz. aslında size de yazmak istemiyorum. çünkü YETKİNİZ YOK biliyorum. Almanya da yapamıyor ohhh misss :D

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Seyir defterinizin tam ekran görüntüsü ve hedefler bölümünüzün tam ekran görüntüsünü Support takımımıza iletirseniz konu hakkında yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar.

3. 4 kere attım ve ordakilerle bytelarımı verene kadar her kanaldan konu açıp ticket atacağımı da ilettim. sizler onlarla aynı ortamdasınız. sizde söyleyebilirsiniz. ayrıca şimdi savaş biletide aldım ancak yine ödüllerim verilmedi. çok komik değil mi olan 140k urime oldu. ayrıca 20 ye yakında cvp attım onlara.
    21.04.2020 - 22:07[​IMG]Savaş Bileti alındı.
    ama gelmedi :D

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bir konu hakkında birden fazla bilet atmanız süreci hızlandırmaz aksine çözüm sürecini daha yavaş bir hale getirmektedir. Konu ile alakalı Support takımımıza "Seyir Defterinizin ve Hedefler Bölümünüzün Tam Ekran Görüntüsünü" atmanız gerekmektedir. Yoğunluğa bağlı olarak 2 iş günü içerisinde sizlere dönüş yapacaklardır. Hedefler bölümünden Ödülü Al kısmına basmayı unutmayınız aksi halde ödülleriniz hesabınıza aktarılamaz. Forum içerisinde aynı sorun hakkında birden fazla konu açılamaz. Açılan konular kaldırılır ve üye uyarılır. Kural ihlalinin devamı dahilinde 7-15 gün uzaklaştırma cezası verilir. Forum kurallarına Buradan bakabilirsiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.