Duyuru Cadilar Bayrami düzelme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MiiniixMiiniix tarafından 29 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Uzay Pilotları!

Cadılar Bayramı etkinliğinin bu yıl aşırı derecede popüler geçmesinden dolayı sizler için 3 gün daha uzatılmıştır. Etkinlik 4 Kasımda 22:59 da sona erecektir.

bu yanlisdir 5 Kasim 01:59 da bitecek Almanyada 4 Kasim 23:59 bitiyor aramizda 2 Saat var.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Almanya da Kış Saati uygulandı. Türkiye de ise ertelendi.

Bu Nedenden dolayı , Almanya ile Türkiye Arasındaki saat farkı 1 ' re düştü

8 Kasımda süreç normale dönecek

Ertelenen Kış Saati Uygulaması

Kısaca bir yanlışlık yok

İyi Forumlar

3. zaten Türkiye 1 Saat öndeydi... ve kis saatine girmedigi icin 2 Saat oldu..

burda suan Saat 14:18 yani Türkiyede 16:18 :)

buda yanlistir ! Almanyayla Türkiye arasinda suan 2 Saat var yani MHH Almanyada 19:00 basliyor Türkiyede ise 21:00 ;)

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sanırım ben anlatamıyorum

Şuanda Türkiye de olması gereken saat 15:23 ' tür.

Ama Kış Saatinin ertelenmesinden dolayı , Şuanda Türkiye de saat 16:23 ' tür.

Almanyada ki saat konusunda bilgim yok , Almanyada yaşıyorsanız Kış Saatinin Almanya da da ertelenip , Ertelenmediğini yada Uygulanıp , Uygulanmadığını bilirsiniz.

İyi Forumlar

5. siz beni anlamiyorsunz sanirim bizde suan 14:27(almanya) Türkiyede 16:27

yani aramizda 2 Saar var ve etkinlik bizde 23.59 bitcek yani Türkiyede 01.59

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Israrcı anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim. Normalde yaptığım bir şey değildir :)

Anlaşıldı , Saat çevirisi için baktığım site gerçekten harikaymış.

YS Kapalı diye not atılmadığından bizimde kafamızı karıştırdılar.

1 Saat bildiğim Farkı , 2 Saat gösterirken , Mevcut Ertelenen Saati eklemişler.

Halbuki Global Saat olarak belirtmişler.

Gerekli düzenlemeler Yapıldı.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.