Cadılar Bayramı Görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●BMW●M●POWER● tarafından 1 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi forumlar,

Ben kabak görevlerinde sonuncudayım ancak sınavlarım olduğu için girip bitiremiyorum ve pazar gecesi etkinlik sona eriyormuş. Etkinlik sona erdiğinde görevim iptal olur mu acaba? Bilgilendirirseniz çok güzel olur :)

2. Pazar 23.59 a kadar vaktin var usta gece 00.00 olunca yani pazartesi olunca bitiyor gorevin.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Daha önce bende sordum bu konuyu forumda bazı arkadaşlar etkinlik bittikten sonra da görev sende iptal edene kadar kalır dediler.Bende etkinliğin 4. görevindeyim yarısını yapıp bıraktım.Pazar akşamı x3 te uri çekip pet alacağım.Eğer yapabilirsem akşam peti aldıktan sonra yaparım görevi.Eğer olmazsa ertesi gün yapacağım.Ama görevi kabul etmen lazım.

4. Merhaba ,

Büyük olasılıkla kabul edilmiş olan görev iptal olmayacaktır. Fakat kesin birşey söylemek zor artık şansınıza iptal olabilir de olmayabilir de bilemiyoruz. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.