Cadılar bayramı kapısı hakkındaki şahsi görüşlerim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar 30 lf4 lü çok sağlam bir gemim var içinde milyonlarca cephane..

Ama bu kapıyı tam saat 15 de başladım şuanda saat 21 ve hala 8.bölümdeyim o saatten beri uğraşıyorum siz düşünün aşırı uberalles zor bir kapı olmuş normal oyuncuların bu kapıyı yapması imkansız normal diyorum (güçsüz gemileri ve yeni başlayanları işin içine katmıyorum bile)

kapının tek amacı

Oyuna milyarlarca para yatıran sıralama bağımlılarına rp kastırmak ve uridium çektirmek işte bukadar :)

hadi iyi günler..

2. 30 lf4 ve 8. dalga, hocam yazacak bişey bulamadım

3. 8 dalgadan kastım 8.bölüm demek istemiştim dalga değil.!

4. selam
    kapıyı sonunda bitirebildim, en az 4 -5 saat sürdü ama değdi . 8 droit tasarımı topladım . ( birinci bölüm hariç) her bölümün ilk gelen yaratığı kestiğinizde kutudan cıkıyor.en son cıkan yaratık biraz komik geldi: Streuner , birde 80000 kusur uri kastım yaratık keserek. en zor yeri 65-69 arası yaratıklar
    her gün bu kapıdan yaparsam droit tasarımları bedavaya gelecek sanırım, inşallah 20 saat sonra yaptığımdada aynısını verir.
    "
    19.10.2015 - 19:57[​IMG]Görevi "Özel görev" başarıyla tamaladın!
    19.10.2015 - 19:57[​IMG]Galaksi kapıları için ekstra enerji aldın (100)
    19.10.2015 - 19:56[​IMG]2200 Şeref Puanı kazandın
    19.10.2015 - 19:56[​IMG]440000 TP kazandın
    19.10.2015 - 19:56[​IMG]Streuner türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar Her Etkinlikten sonra Görüş ve Tartışma konuları sizler etkinlik hakkındaki görüşlerinizi bildirin diye açılır.

Konu açarak değilde , Bu konu altından bizlere yazarsanız , Emin olun görüşleriniz çok daha değerli olur.

Çünkü Biz Rapor yazarken , Forumda konuları araştırmıyoruz , Direk görüş konusunda ki yorumlara bakarak , Genel Anlamda Olumlu ve Olumsuz görüşleri iletiyoruz.

O yüzden ; Cadılar Bayramı 2015 (Balkabağı Festivali) Hakkında Tartışma görüşlerimizi buraya yazalım.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.