Cadılar Bayramı Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cücücüm tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KILIÇ

KILIÇ User

kaç tane aldın demon tasarımı toplam

2. yaw ucuş duzenıde 50 k urılıkten mı yoksa 100 k urılık olanmı gercı cok fark etmez hovoc sökup bunu takmakta sacmalık kabak gıbı kabak senlıgı olmus

3. 8 tane var tasarım

4. Mavi_Ay

Mavi_Ay User

kısaca dükkandanda alabilirsiniz kapı saçmalık :)

5. arkadaslar kestıgınız yaratıklar urı tp ves verıyormu bırde hangı konfıyle gırelım oraya

6. aries123

aries123 User

Citadel kami 3 ve vip varsa tankla kamile

7. he hepsı var oyle edem ful kalkanla ama uber talon oyle kesılmez gıbı gelıor acaba kapıdan cıkıp tekrar aynı yerden baslanıyor mu?

8. Mavi_Ay

Mavi_Ay User

işsizmisiniz arkadaş kamiyle kaç saatte yapılır o kapı siz biliyonuzmu :)

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  9. dostum bızde soruyoruz ıste bılgın varsa paylas

10. bulasmayın derım :D

11. Gereksiz kapı ben full x4 yaptım çok uzun sürüyor bitti ama birşeyde vermedi yain sadece görev ödülü :)

bugrahansezgin bunu beğendi.
  12. he mecbur etkınlık grw ıcın gırecez bıtıren bırı yaratık sırasını yazarsa ıyı olur forum da lazım bu

13. Mavi_Ay

Mavi_Ay User

kapı ödül vermiyor 1 x1 x2 ile biticek kapı değil 2 bolca seprom ve x3 sab x4 şart :)

14. kapı 1-1 de mi çıkıyo mmolularda kapı nerde

15. Mavi_Ay

Mavi_Ay User

16. Valla kapı bitti ama her bölümde çok fazla karışık yaratklar çıkıyor ama her türlü yaratklardan var streunerden tut devourer e kadar :)

17. aries123

aries123 User

Aksi halde isim var ofiste yan bilgisayarda oyun onumdede isim var donup donup kami atıyorum bide odulu olmayan sadece dro tasarımı veren bi kapıya bide cephane ve beslememi harcayacagım sadece gorev bitsin diye yapıyorum. aksam eve gidince zor olan yerleri belki x1 lerim o kadar. İssiz olanlar x4 leyenler gibime geliyor.

18. arkadaslar ılk bolumde uber boss ve normal 60 tane kadar 3 dalga halınde lordıka gelıyor ve bıtınce kapıdan cıkabılıyorsunuz

ılk bolumde karısık 60 tane lordıka 2 bolumde 1 demon 40 tane karısık sımon 8 mordon 1 devolarıum gelıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ekim 2015
  19. cücücüm

cücücüm User

yapan arkadaşlardan bilgi aldım. kapı ödül mödül vermiyormuş. kaıda ne kestiysen o diyorlar

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  20. 3 bolumde bır suru sımon devo ve uber sıbo sıbolonıt bır tane de demon gelıor ama demandan kutu dusuyor almayı unutmayın tasarım o ılk demonda varmıydı bılmıorum gormedım cunku kutu bıle kamufle dusuyor arkadaslar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.