cadılar bayramı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •▬║►YĪğĪT¯CAИ¯27◄║▬• tarafından 3 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dün ki twitch te cadılar bayramı etkinliğiyle ilgili bilgi vericeklerdi ne dediler acaba ?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Twitch kanalından dünkü yayına ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. Ben biraz önce baktım tek bilmediğim tarihiydi onuda öğrenmiş oldum. Yine ileri almazlarsa 19 ekimde başlıyormuş. Her ihtimale karşı 1 hafta daha ekleyip 26 ekimi ümit etmek en doğusu :)

4. mesela bilgi derken sadece tarih mi verdiler yarasa uçuş düzeni yaratık kutu görev vb. bişey söylemedilermi

5. Videonun bir kısmına baktım yeni droit tasarımı olacak, x-4'de kapı olacak oradan droit tasarımı kazanma şansın olacak. Bunlar zaten forumda paylaşıldı "Darkorbit Yenilikleri" diye konu var orada biraz araştırırsan bulabilirsin. Yarasa hakkında bir şey söylemedi ya da unutmuşta olabilirim :D Yaratıklar hakkında bilgi yok.

6. 13 yeni diroit tasarımı gelcek (evet 13) 12 si goruntu sadece demon diye 1 tane var roket hasarını artırıor %1 10 ununa da takarsan %10 %5 bide bekleme suresi azalıor roketlerin. Kapısı gorevi fln filan da var.

7. oyuna gıremıyorum arkadaslar sebebı nedır acaba :s

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu an oyuna girememe gibi bir sorun bulunmamaktadır.Sizden kaynaklı bir sıkıntı olabilir.

Bağlantı sorunlarıyla ilgili buradan yardım alabilirsiniz.

Ayrıca Bağlantı ve kasma sorunu ile ilgilide buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.