cadılar bayramı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 18 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba

cadılar bayramında kapı gelcekti yanlış bilmiyorsam o tam olarak nerde modum bi yardımcı olursanız sevinirim s.s.s yi okudum bi şey anlamadım

2. Gelmedi.

3. eray

eray User

herkes büyük bir merakla 1 den sonrasını beklemişti,büyük ihtimalle 5 teki resete kaldı.

4. :( yapma ya çok uykuluyum o saate kadar beklicez mi şimdi

5. Reset tam olarak saat kaçta kesin bilgin var mı ?

6. o günlük reset

7. tamam da ondan önce olmuyor ki zaten. Ha bide resetten sonra geleceğini sanmıyorum.Çünkü orada gece 1 de gelecek diyor şuan gelmediğine göre 19 ekimi 20 ekime bağlayan gecede gelecek diye düşünüyorum.

8. günlük görevler sabah 5 gibi geliyor kapıda o saatte gelir bence

9. off ya ulan sırf bunun için dün geç yattım akşam uykum gelmesin die biraz çok uyudum off :(

*-*ALİ*-*13 bunu beğendi.
  10. 5 e kadar beklemenin bir anlamı yok uyu tekrar 5 te kalkarsın ya da hiç kalkma :D

11. saka gibi ya 10 diroit tasarim 1mio uri :D hee vere vere %5 roket hazari veriyor cok komik yaaa hahaha

12. harbiden indirim alırsna 700 ka uri :D

13. hepsi 100k etmez valla :D

14. :D valla ben yarasa için falan uri biriktirdim yarasayı alıcam sonra lazım olan şeylere indirim gelince onlara abanıcam mesala anahtar,dosya,gg,droit uçuşları vb. 14 gün içerisinde çarımı full havoç yapmam lazım :D

15. bol sanslar :)

16. saol kutular geldi mi :D bi baksana

17. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Saat 06.30 da reset gelecektir.Reset saatinden sonra etkinlik ile ilgili ekipman,donanın v.b ilgili yerlerine geleceketir.

Keyifli forumlar.

18. saolun modum forum arka planı da değiştirmişler :D ben de diyom forumda ne farklılıklar var :D

19. İstiklal

İstiklal User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.