Cadılar bayramı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KRAL_LODOS tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Demon drone yaratığını nerde bulabilirim? gg tunnel of terror galaksi geçidi nerde? yapması zormu? ve kapıyı bitirince ödül olarak ne veriyor?

2. Yapması çok çok zor, ben bitirmeden en son 4 tane uber lokum ve 50-60 tane boss tallinle boğuşuyordum bitmedi bence patlattım gemiyi, demon drone gg tunnel of terror galaksi kapısının içinde her kapıdan sonra çıkıyor, 1 sıkımlık canı var, 1 falan dp si var anlaşılan, içinden kutu düşüyor onu almayı unutma diroit tasarımı veriyor. Kapıyı bitirmek rahat 2 saati bulur anlaşılan

KRAL_LODOS bunu beğendi.
  3. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Teşekkürler

4. Merhaba ,

Şirketinizin x-4 haritasının merkezinde bulabilirsiniz. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

5. golazeni

golazeni User

kaç bölümden oluşuyor hangi bölümde hangi yaratıklar geliyor

6. Merhaba ,

Kapı ile ilgili sss en kısa zamanda foruma eklenecektir. Şu anda bilgimiz dahilinde olan toplam 9 bölüm hepsi 72 dalga olarak.

İyi forumlar.

7. 71 wave den oluşuyor bütün yaratıklar çıkıyor boss-uber dahil

8. Kapı Kalkanı güçlü ve Peti olana zor değil ama diğer arkadaşlar girmek istemezler bence çünkü sinir krizi geçirebilirler.
    Onun dışında kapı 1-4 , 2-4 ve 3-4 haritalarında.
    Demon droidi de kapının içinde.
    Kapının sonunda da hiç ödül vermiyor sadece kapı içinde kestiğin yaratıkların ödülü ve alacağın droid tasarımlarıdır ödül.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.