CADILAR BAYRAMI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 20 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu etkinlik kapısı saçmalık üstüne saçmalık başta 100 hayat verdiklerinde gülmüştüm nedenini anlıyorum artık kapıyı yaparken 20 kere patladım bu kapıyı full+full gemiler zor yapıyor kaldı ki bizim gibi eski ama yeni oyuncular yapıcak bıraksınlar bu işleri ayrıca bu kapıyı işleme sunanda emeği geçen herkes az akıllı olsalar yapmayı biliyorlar ama kapı yapılıcak gibi mi bunu düşünmüyorlar

ben nerdeyim slotlar beni nerde kesiyor şimdi internet hızın yavaş dicekler bende onlara soruyorum neden başıma hiç gelmiyor peki?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ekim 2015
  2. Kral-87

Kral-87 User

kapı çok zor ve elit yiyor , bu arada o kapıdaki npc ödülleri normal haritada cadılar bayramı süresince olsa çok güzel olur :D

bide darkobit etkinliği sayfasında son bölüm ''çılgınlık'' diyordu son bölümde streuner geliyor :D

3. İstiklal

İstiklal User

hakguguk bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.