Cahil cm..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve red-bumps tarafından 19 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. red-bumps

red-bumps User

kolay gelsin.. sayın admin kimleri cm yapmışsınız haberiniz yok galiba nickimde kobane yazısı var diye 7 gün banlanıyorum .. kobane teriminin siyasetle ne alakası vardır ? kobane bir kenttir ve bende oralıyım şehrimi yazdığım için cm 7 gün banlıyor böyle birşey olabilirmi madem öyle değiştirecem dedim youn 48 satte 1 nick deiştirebilirsin diyor böyle birşey olamaz banımı açmalısınız bir an önce .. ******* id

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Chat kuralları gereğince yapmış olduğunuz nick yanlıştır ve 48 saat sonra nick değişimi yaptığınızda supportta mesaj çekerek banınızı açtırabilirsiniz. Ayrıca Kobane olarak adlandırdığınız şehrin ismi Ayn-el Arap dır. Manasıda Arap baharıdır. Siz buraya cm hakaret etmeden önce ve bu son zamanlarda haberler aracılığıyla duyduğunuz kobane ismini daha önceden duyduğunuzu hiç ama hiç sanmıyorum ve nickiniz siyasi görüş içerikli olduğu için 7 gün ban almışsınız.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.