Çakma LF4 Günü (Çin Malı LF4 İçerir)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geçen lf4 gününde 50 kutuda 2 lf4 2 tane tasarım çıkardım.

sonradan açtığım 60 kutudan ise 26 lf3 20 bo2 3 hız 3 klan modulu çıkarmıştım.

az kutuda bir şey bulamazsın diye bir şey yok. Fakat korsan kutularının değeri çok yüksek şimdi ben x3 de 19 tl ye uri çeksem 90 k gelecek

daha fazla kutu almış olacağım.

Dipnot: Konuyu gören yorumu yağdırmış keşke forum her zaman böyle olsa.

Darion26 ve ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. Arkadaşlar acizane bir önerim olacak;
    Korsan kutularını uri ile almayın derim, urinizi lf4 çıkabilecek kapılara yatırın, eğer havucunuz tam değilse zeta'ya hercul'ünüz tam değilse kappa'ya yatırın ikiside fullse epsilona yatırın derim. LF4 leri fullemek için çok acelecilik yapmayın çünkü birşeylerinizin eksik olması oyunda amaçsız kalmaktan iyidir. Mesela benim 46 lf'düm var hepside 16 lvl oldu yani kendimi artık bir boşlukta gibi hissediyorum.
    Hedefsiz kaldım bi yardım edin arkadaşlaaar :D
    Neyse şaka bi tarafa herkese lf4 için bol şans diliyorum.

3. bu oyun gerçektendede baydı artık bırakıp gitmek en doğrusu sanırım.ihtimalin ihtimalinin ihtimali piyango oynasak dönerdik köşeyi..

4. ELFİDA___

ELFİDA___ User

buraya nasıl girileceğini bilmeyen generaller bile var:):)

5. malıbu44

malıbu44 User

üst üste apis parça çıkıyor 4 kutu üst üste lf3 çıkıyor 124 kutuda 0 lf4 10 üzerinde apis 15 üserinde lf3 bo2 kalkan sayısız mermi ayıp ayıp

pete yakıt alacak uri kalmadı zamanında ve halen bot kullanıp full olan oyuncuları sevindirin siz 3-5 milyon stranür kesenlerin oyunu oldu

6. aynen yaw pek bi lf-4 çıkmıo çıkma oranı çok az 3 kat lf-4 gününde bile anca %3 olur o ben önceki lf-4 gününde 3. kutuda çıkardım lf-4ü sonra uri harcadım açtım güzel bişi çıkmadı bugün 23 kutu açtım 1 lf-3 gerisi 0 bu lf-4 çıkma oranı artması lazım

7. 80 kutu actım fakat boş :(

8. kursat_822

kursat_822 User

17 kutuda 2 lf-3 1 bo2 6 gunluk dosyası 7 ekstra enerjı ve bolca Xenomit ve cephane bo2 yı saymassak hıc ıyı deıl

9. 19 kutu 2 apis parçası 1 lf4 gerisi çephane bazen hiç çıkmıyor bazen 1 tane lf4.leri tamamlamak uzun zaman alıcak gibi şimdilik 6 tane oldu

10. Full olan gemiye lf3 , bo2 ve hız çıkmasından bıktık yetkililer buna bir çare bulun.

11. 24 kutu 4 lf4 1 sentinel . :)

12. Yüzde diye bir şey yok.

13. Tamamen sans işi ben artık lf4 cıkmasın istiorum 42 tane oldu nereye koyacam o kadarı :D Mermi guclendiri cıksa daha iyi. Lazım değil ya 4 tane actım hadesin verdiklerini 1 lf4. Uber lon kesiodum copunden cıktı buyuk seylerden genelde guzel seyler cıkıyor. Bo2 lf3 olayına gelince 140 lf3 mu ne var bo2 ler de 1 o kadar var satcak deiliz 5 kurus verior durcak yapcak bişey yok.

14. lf4 kutudan aramayın genelde lf4- apis- zeus eksik olanlar oneriyorum ben istesem zeus şimdi alırım ama beleşe yapmak varken muhtamelen lf4 fulenince zeusu alcam :) geliştirmeler enson tabi
    zeta yapın havoç fulensin kappa yap hercul lf4 fulensin yok kappadan lf4 çıkmıor kalk zeta yap 25 anahtar +52k uri verior baya iyi

15. Zeta cok karlı 1 kapı dedigin gibi ama ben kappdan baslanması taraftayırım %50 ihitmalle cok işe yarar seyler alıyorsun

16. 1 lf4 çıksa gene iyi.

17. Merhaba ,

Arkadaşlar içerikler illa 3 kutuda 1 tane LF-4 yada 30 kutuda 10 tane LF-4 çıkacak diye bir kural yok. Bende açıyorum 200 kutu açtım LF-4 çıkmadı , 100 tane açtım çıkmadı en son 150 tane açtım 3 tane LF-4 çıtkı. Yani her zaman iyi şeyler çıkacak gibi bir durum yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.