Çalınan Hesabım Hakkında...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cacaca tarafından 22 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cacaca

cacaca User

Sevgili darkorbit yöneticileri
    18.10.2018 tarihinden itibaren kullanıcı adımı ve şifremi doğru yazmama rağmen hesabıma giremiyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda hesabım benim kontrolümde olmadan mail adresine uyarı dahi gelmeden şifresi değiştirip çalınmıştır.Her ne kadar supportla iletişime geçtiysem geri dönüş süresi 2 iş günü olduğu için beklemek gerçekten insanı sinir ediyor.Çalan kişi argeyi sıfırlamış durumda ve 2 günde bir ismini değiştirmekte inanın ne yapacağımı şaşırdım.Lütfen bana bir yol gösterin

Sizlere bir kaç sorum olacak ;
    1-) bundan sonraki süreç nasıl işleyecek
    2-) Hesabın içindeki emek vererek yaptığımız geliştirmeler, altığımız itemler ,çektiğimiz aylık üyelik paketleri ne olacak ?
    3-) Hesabımı geri alacak mıyım? Eğer alırsam hesabımın içindeki itemleri (cephane lazer roketvs.) hesabımı geri aldığımda silinmesi durumunda nasıl kanıtlayacağım.
    Benim gibi aynı sorunu yaşayan varsa gelin tartışalım bu konuyu..
    Saygılarımla..

KATALONYA bunu beğendi.
  2. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Bu durumda Support'tan gelecek cevabı beklemeniz uygun olacaktır. Hesabınızı kurtarmak adına yapılacak işlemleri ancak Support ekibi size iletebilir. İlk bilet numaranızı ekleyip, yeni bir bilet atarak durumun aciliyetini bildirebilirsiniz. Konu başlığı içeriği özetleyecek şekilde düzenlenmiştir, bilginize...

Keyifli forumlar.

3. kardeş hesabım çalındı daha az evvel gördüm albay olmuş o çarda her hafta full abg dönüyodum etkinliklerdeydim hep al bak alamadım ben öyle çarım gitti yeni hesap kurdum çarımı soydular hemde arka sayfama girmeden hiçbirşey yapılmadı

4. KATALONYA

KATALONYA User

Sene 2011 tr1de hesabımı çaldılar inan olsun ne eposta geldi ne başka birşey oyundaki açığı kullanılarak yaptılar şirket hiç suçluyuz felan demedi sizin hatanız dedi ozamanlar lise çağındayım mahkeme savcılık haberimiz yok tabi support benden kimlik bilgilerimi istedi ben 18 yaşında bile değildim benden kimlik istiyorsunuz madem öyle oyuna girerken kimlik iste diyorum ki epostama onay gelmedi bakın diyorum hesabın ıd bu bakın benim hesabımdaydı sizden eposta gelmeden nasıl gitti tabi umurlarında değil sonra ne mi yaptım hesabımı satarlarken twitterden buldum bunları aradan 1,5 sene felan geçmişti sonuç ne mi oldu alamadım hesabımı hala içimde yara o yüzden oyunun teknik ekibini bu oyunun şirketini vs vs zerre kadar sevmem sadece ara sıra forumda takılıyorum oyunda çok aman aman mükemmel değil arkadaş ortamı var diye giriyorum. Ha senin olaya gelince olayda kusurun yok şirket %100 haksız ve hesabının güvenliğini sağlayamamıştır yatırdığın tek kuruş varsa söke sökede alırsın. Öncelikle bir dilekçe yazıp polis merkezi veya savcılıkla işe başlaman dileğiyle iyi forumlar.

5. cacaca

cacaca User

pilot profili elimde hergün bakıyorum ilk önce argeyi sıfırlamış ve nicki değiştirmiş. bugunde baktım farklı nick koymuş. Uzun lafın kısası ben hala Support mail bekliyorum. Bakalım ne olacak

İşin garibi Support mail attım ban geri döndükleri mail aynen şöyle ''Sorun yaşadığınızı belirttiğiniz hesabın kayıtlı olduğu mail adresi ile ticket atmış olduğunuz mail adresi birbirinden farklıdır. Lütfen hesabın kayıtlı olduğu mail adresi ile tarafımızla iletişime geçiniz. Aksi durumda size yardımcı olamayız. Lütfen ticket atarken işlemin süresini kısaltmak için sizden en son istemiş olduğum Pilot profilini eklemeyi unutmayın.''
    Attıkları mail şaka gibi zaten mail benim üstüme olsa gemi çalınmazdı. İnsanın aklıyla dalga geçiyorlar. Zaten cuma gününe kadar bekleyeceğim baktım hala umursamaz tavırları devam ediyor.Hukuksal süreci başlatacağım. İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2018
    KATALONYA bunu beğendi.
  6. KATALONYA

KATALONYA User

Bu yol en temizi 3-4 aya sonuç çıkar rahat ol birde bu konularda bilen bir avukat sana danışmanlık yapsın sanal ortamlar üzerine deneyimli birisini bulmanı tavsiye ederim daha hızlı sonuç çıkartırlar.

cacaca bunu beğendi.
  7. cacaca

cacaca User

Bu işin peşini bırakmayacağım ve olayların detaylarını tek tek paylaşacağım.

SilentsKiller bunu beğendi.
  8. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım lütfen alt alta mesaj yazmayın giss kuralları içersinde yasak ben şimdilik birleştirdim bu konuda biraz dikkatli olalım lütfen.

İyi forumlar.

9. Aliens

Aliens User

Öncelikle Giss değil: G.İ.Ş. ve ayrıca bu G.İ.Ş. kurallarında değil, forum kurallarında yasaktır. :) İyi görevler dilerim...

10. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım madem o kadar iyi biliyorsunuzda neden kurallara uymuyorsunuz. :DBende bunu merak ediyorum sizde. ;)

İyi forumlar.

11. Aliens

Aliens User

Nerede uymadığımı merak ettim. :) Yönetici kalıbını kastediyorsanız benim yazım yönetici kalıbı değildir.

Örnek:
    Merhaba,

<Mesaj>

İyi forumlar...

Bu kalıp oluyor. :)

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Şunu en başından belirteyim, hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Aşağıdaki alıntıyı okuyunuz..

Bu konu hakkında forumdan yardımcı olamayız. Sorununuzu yanlızca support çözebilir. Support sizden bazı belgeler ve hesabın gerçekten size ait olduğunu ispat eden yanlızca sizin bileceğiniz bilgileri isteyecektir.

Yukarıda oyun kurallarından alıntıladığım bölümü okuyunuz. Hesap güvenliğinizden sizler sorumlusunuz. Ayrıca arka sayfaya girilmeden hesabınızın soyulması/çalınması mümkün değildir. Burada oyun yetkililerini itham ediyorsunuz. Oyun yönetiminden hiç kimse böyle birşey yapmaz ki sizinle ne alıp veremediği olsun..

Supportun sizden istediği şey şu; Hesabınızın çalınmadan önceki mail adresinden yazmanız isteniyor ve hesabınızın profil linki. Supportun istediği bilgileri vermez iseniz veya bu tavırla yaklaşırsanız süreç uzayacaktır.

Tabiki hukuksal başvuru yapabilirsiniz. Böyle bir hakkınız var ancak hesabı geri alma niyetindeyseniz dediğim gibi supportun istediği bilgileri tam olarak vermelisiniz.

İyi forumlar.

13. cacaca

cacaca User

Merhaba Sayın Yetkili ,
    Beyaz adminin forumda giriş sorunu altında perşembe günü bir konu açtı.Olay perşembe günü gerçekleşmiş bulunmaktadır.Ben perşembe günüden beri hesabıma giremiyorum.Supportun istediği bilgileri cumartesi günü saat 17 de atmış bulunmaktayım.Lakin 2 gün geçmesine rağmen (pazar hariç) hala gerekli dönüş yapılmamıştır.
    Ek bilgi: Mail adresime herhangi bir şifre onayı veya şifre değiştirme işlemi gelmemiş bulunup, Hesabım benim kontrolümde olmadan Beyaz adminin Giriş Sorunu altında açtığı konudan sonra hesabıma giriş yapamıyorum. Anlatmak istediğim benden kaynaklanan bir durum değildir. Saygılar

14. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Eğer hesabınıza yapılan duyurudaki durumdan ötürü giriş yapamıyorsanız merak etmeyin, hesabınız güvende. Yanlızca inaktif olmuştur.

Yukarıda da yazdığım gibi forum üzerinden birşey yapamıyoruz ve supporta müdahale edemeyiz. Supporttan ümidinizi kesmeyin, yoğunluktan ötürü geç cevap verilebiliyor. Eğer 48 saati aşkın cevap alamıyorsanız tekrar yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

15. KATALONYA

KATALONYA User

*** oyun yönetimi itham edilebilir sistemin açığı mevcut ister kabul edin ister etmeyin oyun siz sorumlusunuz dese de tabi ki yargıda işler farklı işler kişinin onayından geçmeden hesabın başka ele geçmesi ne kadar adil. Yatırılan ücretler verilen zamanlar konusunda ne diyeceksiniz bizi ilgilendirmez mi kayıt olurken insanların gözüne reklamları sokup böyle oyunuz şöyle oyunuz demek şirketin göreviyken mağdur olduklarında siz sorumlusunuz demek ne kadar doğrudur. Kişisel kanaatim boşa vaktini harcama burada burası adalet dağıtmıyor malesef ve destek olmaktan çok itham etmekle meşgul.

16. kardeş inatla dönüş yapmıyorlarsa ki bildigim kadarıyla normalde 7 gün içinde dönüş en geç oluyor elindeki belgelerle kimlik bilgilerin ile bilişim suçları masasına başvuruda bulun gemine en son girilen yer hane baglantı hepsi ortaya çıkar gemi için aldıgın ürünlerin makbuzları gerek telefon gerek mail banka belgeleri ile şikayette bulun ordan savcılıga git tr yi pas geçer direk merkeze bildiri talebi gider ve inceleme başlatılır hem merkez başlatır hemde ellerinde bulunan hareketlerin tamamını türkiyeye savcılıga vermek zorundalar dedigin gibi ise durum tazminat davası yolu açılır mahkemeye verir hakkını 100 lerce katıyla alırsın çalanıda içeri attırırsın giş kuralları ülke şartlarına ve kanunlarına göredir

cacaca bunu beğendi.
  17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Oyuna kayıt olduğunuz zaman GİŞ kurallarını kabul etmiş sayılmaktasınız. Ayrıca oyuncuyu itham eden yok ve her hesabının çalındığını söyleyen oyunculara gerekli incelemeler yapılmadan hesap vermek ne kadar doğru?

İyi forumlar.

cacaca ve KATALONYA bunu beğendi.
  18. KATALONYA

KATALONYA User

Şu cümledeki duruma değinmek istiyorum hesabım çalındı dediğinizde size verilen cevap hesabın kayıtlı olduğu eposta üzerinden iletişime geçin olsa ne düşünürsünüz ? ''her hesabının çalındığını söyleyen oyunculara gerekli incelemeler yapılmadan hesap vermek ne kadar doğru?'' Sadece gülüyorum ben böyle bir şey söylemedim. ''Eğer hesabınıza yapılan duyurudaki durumdan ötürü giriş yapamıyorsanız merak etmeyin, hesabınız güvende. Yanlızca inaktif olmuştur.'' bu yazınızda ise tamamen alakasız bir konudan bahsetmişsiniz durumunun bu olmadığını söylemekte. Bu yazınızda ise ''Öncelikle geçmiş olsun. Şunu en başından belirteyim, hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Aşağıdaki alıntıyı okuyunuz..'' bir noktada benden . ne kadar maddeye değinseniz de verdiğiniz cevapla yapılan itham ortada biz hesapların güvenliğinden sorumluyuz haklısınız fakat oyundan kaynaklanan açıktan da mı biz sorumluyuz ? Sizde iyi biliyorsunuz ki eposta gelmeden hesabı çaldıklarını hala bu problem devam ediyor bunu da raporlarınıza eklerseniz sevinirim iyi forumlar.

cacaca bunu beğendi.
  19. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Supporttan cevap veren yetkili oyuncunun hesabın çalınmadan önceki mail adresinden yazmasını istemiştir. Aralarında geçen konuşmayı bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyorum ki zaten çözüm yeri burası değil.

Ayrıca yine ihtamdan bahsetmişsiniz. Şöyle de bir durum var, bu oyuncunun mail adresi başkasının eline geçip gelen mailler silinmiştir.. Yani anlatmak istediğim herşey olabilir. Hesap çalınması durumunda izlenilen prosedür vardır. Support gerekli incelemeyi yapar merak etmeyin.

İyi forumlar.

cacaca ve KATALONYA bunu beğendi.
  20. cacaca

cacaca User

Sayın modun hesap inaktif değildir. Çalan kişi argeyi sıfırlayıp tekrardan arge basmaktadır bilginize. Lütfen gerçekçi konuşalım.
    Gerekli incelemeler yapılmadan hesap verilmez evet doğru söylüyorsunuz. Peki bizim attığımız mailerle ilgili gerekli bilgilendirmeleri yapmıyorlar. Ben nerden bileyim mesajın okunup okunmadığını yada beyaz adminin perşembe günü paylaştığı konuyla ilgili herhangi bir bilgi vermeyi düşünüyor musunuz?
    Ödeme bilgileri , ilk üyelik tarihinde yapılan alışveriş , çalınan hesabın klandan çıkış tarihi ve ismini (resimli bir şekilde) , Detaylı bir şekilde yazıp cumartesi göndermeme rağmen hala dönüş yapmamak ne kadar doğrudur ?
    Farz edelim ki mail adresim çalan kişinin eline geçti ve sildi. Peki siz arkanızda delil bırakmak ister misiniz ? Neden ödeme bildirimlerini silmezsiniz ?

KATALONYA bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.