Çalınan Hesabım Hakkında...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cacaca tarafından 22 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Siber suçarla mücadele daire başkanlığının resmi sitesinde SSS bölümünden bu konu ile alakalı detaylı bilgiyi "Online oyun karakterim çalındı ne yapmam lazım?" başlığı alıtında bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

2. azkaban

azkaban User

teşekkürler, peki benim polise yaptığım bir başvuru var zaten, tekrar gidip savcılıkta yeni bir dilekçemi oluşturayım?

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi siber suçarla mücadele daire başkanlığının resmi sitesindeki iletişim kısmında belirtilen e-posta adresine yazarak edinmeniz daha kesin ve güvenilir olacaktır.

İyi forumlar.

4. kardeşim sana şahit olduğum bir olayı ve yapılanları anlatayım belki yardımcı olur.bir tanıdığın hesabı seninki gibi e postası deiştirilerek çalındı tanıdıın oda gitti savcılığa şikayette bulundu verilen belgenin resmini supporta kimlik bilgileri ile yolladı elinde daha önce gemiye çektiği urilerin fişleri vardı onlarıda yolladı daha sonra support birkaç bilgi daha istedi onlarda yollandı bu durum hesabın çalınma şekline göre deişebilir ama sana şunu diyim türkiyede hukuksal süreç başladıktan 2 hafta sonra çocuk gemisini o çalınmadan bir gün önceki haliyle tabi bazı eksikler vardı ama çoğunu geri aldı burda şuda önemli elinde geminin çalınmadan önceki envanter resimleri anasayfa resimleri varsa daha kolay olur yani demek istediğim türkiyede yasal süreç başlayınca gemini geri alabilirsin yani en azından o tanıdığım aldı hemde gemi sıralamadaydı bıraktığı günkü şeref tp hepsini verdiler gemiyi eksi şerefe düşürmüşlerdi 4 milyardan fazla şeref gitmişti ama şu var bu olar birbuçuk sene önce oldu şuan support ve almanyanın tutumunu bilemiycem ama şunu diyim başka bir tanıdıkta gemisinin içindekiler olmadığı için gemiye yatırdığı bütün parasını geri almıştı bunada şait olduk tabi bu 2. anlattığım mahkemenin arkadaşı haklı bulmasının ardından gerçekleşti umarın sana fikir verebilir bu yaşananlar ve inan bana eğer sorununu doğru anlatırsan (çünkü support biraz ağar çalışıyor) emin ol en içten şekilde yardımcı olurlar sana inşallahta maduriyetin giderilir yani o 2 iş gününede takılma geçte olsa senin maduriyetini gidermek için çalışma yaparlar ve bir şekilde(eğer haklıysan ve kendini güzel ifade edersen) hakkın olanı alırsın

5. azkaban

azkaban User

teşekkürler, benim envanter resimleri falan hepsi duruyor, gemi ile ilgili tüm bilgi ve belgeler, mail ve ektreler, alışveriş dekontları. avukatmı tutacaz yoksa direk savcılığa gitmemiz yeterlimi?

6. en yakın polis karakoluna gidip şikayette bulun geminin çalındığı ile ilgili onlar sana yolu yordamı anlatır zaten eğer savcılığa şikayette bulunduysan o da yeterli olur sanırım sonra ordan aldıın belgeyi elindeki gemine ilişkin belgelerle supporta yolla yanlız cevap biraz geç gelebilir çünkü inceleme yapılacaktır devamında support sana ne yapman gerektiğini anlatıcak

7. azkaban

azkaban User

sayın paradoks darkorbit oyun sitesinin adresi tam olarak nedir verebilirmisiniz, teşekkürler.

8. bide işin iyi tarafından bakman lazım.oyun oynayacak hevesin kalmamıştır sanırım.git çalış.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hesabınıza giriş yapmak için Bigpointin bir çok resmi sitesini kullanabilirsiniz. En çok kullanılanın bu olduğunu düşünmekteyim:

https://www.darkorbit.com/

Iyi forumlar.

10. baymemnun1

baymemnun1 User

sayın arkadaşlar ve sayın yetkililer

bu gün oyunda mesaj kutuma robin hood adlı bir oyuncudan benimde nick imin de içinde olduğu bir listeye gönderilmiş, 5 6 dilde yazılmış, darkorbit in anket karşılığı kupon verdiği, ankete katılmam için yine darkorbit uzantılı bir web adresinin linkinin olduğu bir mesaj aldım...
    dur bakım neymiş dedim tıkladım bişi olmadı...:) forumda (artık benim olamayan) ''baymemnun'' nickimle sordum bu ne iş diye.... mod lar mesajı sohbet bölümüne sadece benim ve kendilerinin göreceği alana, yani ''karantinaya'' taşıdılar(tedbir olarak sanırım) ve bana derhal support a yazmamı söylediler.

sonra oyundan çıktım ve şimdi oyuncu adım hariç, şifrem ve mail adresim değişmiş, hesaba giremiyorum...
    yapılabilecek birşey yok sanırsam ama bir ümit support ta yazdım...

ben yandım siz yanmayın....
    gitti 3 yıllık emek...

11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,Merhaba,

Öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmek isterim, bugün size cevap verirken de tam olarak şu ifadeyi kullanmıştım ;
    Support'un bu konulardaki işleyişini tam bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim fakat umarım tekrar hesabınıza kavuşursunuz. Buradan tüm forum kullanıcılarımıza da şunu tekrar söyleyeyim
    OYUN VE FORUM İÇERİSİNDE
    KULLANICILAR TARAFINDAN ATILMIŞ LİNKLERİ
    SAKIN AÇMAYIN!!!

İyi forumlar.

12. baymemnun1

baymemnun1 User

evet aynen öyle demiştiniz.... keşke bu mesaj, hesap çalmak için yollanmış bir mesaj ve şifrenizi mail hesabınızı değiştirin de deseydiniz...
    sakın yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum... benim hatam... anlamalıydım...

Manitu bunu beğendi.
  13. azkaban

azkaban User

yani savcılığa vereceğimiz oyun adresi bu değilmi? çünkü bigpoint adreside var. teşekkürler.

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Support ekibinden en doğru cevabı alabilirsiniz.

İyi forumlar.

15. azkaban

azkaban User

bugün bigpointide şikayet ettim, bakalım ne olacak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.