ÇALINAN HESAP

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-=FURKANBEY=-* tarafından 22 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yaklaşık 2 yıl önce tr3 serverinde oynamış olduğum oyun hesabım çalınmıştı. O zamanlar bunu önemsemedim çünkü hesabı geri almak için fazlaca uğraşmam gerektiğini biliyordum ve bu yüzden geminin peşine düşmedim.

Artık oyuna dönmek istiyorum ve çalınan hesabımıda geri almayı düsünüyorum. Çalınan oyun hesabım şuan kim tarafından kullanılıyor veya sıralaması nedir hiç bir bilgim yok. Çalınmadan önce mail adresimde hesabımda satın aldığım indirim paket, katlayıcı paket, vip üyelik alışverişlerimle ilgili mesajlar ve başka mesajlarda hala duruyor. Ayrıca hesabın ismide benim kendi ismim olduğundan rahatlıkla hesabı geri alabileceğimi düşünüyorum.

Sormak istediğim hesabı geri almak için nereye müracaat etmeliyim? Neleri hazırlamalıyım?

Bilen arkadaşlar varsa yada artemis admin ne yapmam gerektiğini söylerse memnun olurum.

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Aramıza tekrar hoş geldiniz.

Öncelikle Forumda Başlığın yada mesajın tamamı büyük harfle yazılması kural dışıdır tekrar etmemeye özen gösterin.

Hesap güvenliği Tamamen size aittir. Aradan çok zaman geçmiş şimdi çalan kişide kredi kartı ile harcama yaptıysa yapılan harcama esas alınacak olursa işiniz zor derim.

Bu konuda Forum üzerinden size yardımcı olamıyoruz size ancak Support yardım edebilir.

iyi forumlar.

3. Arsemia

Arsemia User

Yok öyle bir şey hesap güvenliğinden oyuncu sorumludur, bizlik bir durum yok gibi cümleleri sportta kullanıyor oyun kurallarında hesap güvenliğinden oyuncu sorumludur tamam ama oyuncu hesabının çalındığını kanıtladıktan sonra sport hesabı sahibine iade etmek zorundadır oyuncu kadar sportunda burada sorumluluğu vardır hesabın çalan kişinin hesap üzerinde harcama yapması geminin asıl sahibini değiştirmeyeceği için oyuncunun yapacağı tek şey hesabın kendisine ait olduğunu kanıtlamaktır.

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Ama sonuçta biz ne dersek diyelim son sözü Support söyleyeceği için ne desek boş. Tek dileğim arkadaşımız gemisini geri alabilsin.

iyi forumlar.