Çalınan Hesaplar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HEVAL_DESTROYER tarafından 28 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hesabım çalındı savcılık belgesi dışında her şeyi gönderdim kimlik dahil ancak support bana cevap verme niyetinde dahi bulunmuyor. Kopyala yapıştır yapıyor. Ne yapmam gerek yaşım 18 den küçük savcı ifademi almadı karakola gittim onlar da aynı şekil de. Ailem pek o taraflı değil elimde tüm dekontlar falan mevcut nasıl geri alabilirim veya kapattırabilirim?

2. Öncelikle geçmiş olsun. Gerekli işlemlerin neler olduğunu ve support'un sana ne cevap verdiğini bilmediğim için bir şey diyemiyorum sana ama ilgileneceklerdir.

3. GREED

GREED User

Supporta sabah akşam mesaj atınca bazen dönüyorlar, en azından bana bir kaç mesajdan sonra döndüler.

4. Alabildin mi gemini

5. UP yardım edecek yok mu

6. ailenden biri gitsin savcılığa şşikayette bulunsunz ordan aldığın belgeleri uygun bir dille supporta yolla

7. Meşguller memur pek gidesi de yok zaten

8. GREED

GREED User

Gemiyi almak için değildi.
    Ama bi kaç kere yazdıktan sonra dönüyorlar genel olarak.

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Hesapların güvenliği açısından ve prosedür gereği istenilen belgeleri iletmeniz gerekiyor.Bu ciddi bir işlemdir ,bu sebeple de belgeler tam olmadan işleme alınmaz.Bir büyüğünüz ile karakola giderek bir tutanak tutturabilirsiniz.

Keyifli forumlar.