ÇALINAN NPCLER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••™Easy27™•• tarafından 16 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kendi şirketinden birini kesen kişi ne kadar - şeref almalı

1. -Şeref sistemi değişsin cezalar artsın önlemler alınsın

100,0%
  2. -Şeref sistemi aynı kalsın

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben çalınan npcler hakkinda bir konu açmak istedim çünkü artık insanlar birbirlerinden npc çalıyorlar cmler olarak sizlere bunun önüne geçmek için bir öneri sunmak da istiyorum geçen gün yine petimi kasmak için boss tallon kesiyodum çok az canı kaldı bir adam geldi bana daldı beni kesip npcyi çaldı şimdi o adam 512 uri ve 1 m credits karşılığı sadece -100 şeref aldı bu adaletmi bence bunu önüne geçmek için bir şey bulmalısınız HAKSIZMIYIM her gün yaşıyoruz herkes böyle olaylar yaşıyo bu sadece bir boss tallon meselesi değil ne tallon kaldı çaldıracak ne uber ne de başka npc bir kere olmuyo lütfen yardım edin bir çözüm bulun destek istiyorum birde anket oluşturucam Eğer -şeref olayı aynı kalsın istiyorsanız yada değişsin cezalar artsın yeni önlemler alınsın diyosanız lütfen destek olun

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konuda Güncelleme ve Fikir Havuzunda konular bulunmaktadır.Lütfen desteğinizi o konulara veriniz .

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.