Calm Down hATASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SΞSSłZ*öŦКΞ tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, bundan 2 gün once oyun oynarken birden bağlatım koptu ve bir daha girmeye çalıştıgımda ıd şifremi yazınca beni ana sayfaya attı ve ustte calm down yazdı.

forumlarda araştırdım şifre ard arada yanlış yazılınca oluyor denilmiş ve bekleyince düzelir denmiş.

ben şu an hesabıma 2 gündür giremiyorum. denemek için başka bir hesbı bilerek 200 kere falan yanlış şifre girdim ona hiç calmdown falan olmadı

şimdi adminler supporta gidin diyecek fakat support dan da 2 gündür cevap yok 3 kere mesaj attım supporta

oyunun gidişatı hiç iyi değil umarım en kısa zamanda ilgilenirler.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

<<Arkadaşlar bu gün dendeiğimde giriş yaptı sayfa beyaz oldu stteki adres cubugu dçndü dondü sonra bağlantı koptu dedi ve yeniden calm down vermeye başladı neoluyor??>>>>>

Son düzenlenen: 14 Ağustos 2014
  2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Eğer CalmDown hatası Alıyorsanız hesabınız kapatılmış demektir. Ama eğer bu gün giriş yapıp tekrar girmeme gibi bir durum oldu ise başka bir bilgisayardan mümkünse başka bir modem ağı üzerinden deneyiniz. Eğer sorun devam eder ise İd numaranız ile birlikte supporta yazınız. İnceleyip gereken cevabı vereceklerdir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.