calmdown

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Lejyoner tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lejyoner

Lejyoner User

İD:33657274
    Bu hesabımın BAN yedigini geçen açtıgım konuda söylemişlerdi.Supporta yazdım cevap gelmedi.Şuan söyleyebilecek biri varmı? Durduk yere nasıl ban yiyebilirim? Daha bugun girdigim hesaba giriş yapılmıyor.

Lütfen biri ilgilenebilirmi ? Kaç saattir magdurum. Oyun hatasıysa da düzeltin .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2014
  2. hata değil herhangi bot yada türevi bir programı kullandınmı açıkça söyle. mouse recorder dı bottu...

3. Lejyoner

Lejyoner User

Arkadasım öyle bir program kullanmadım.Yetkili adminler incelesinler.Düzenli olarak uridium cekiyorum.Paket,vip....Gemi TGC üyesiydi.Nasıl olduysa o da iptal olmuş.Buralara dişimizle tırnagımızla kazıya kazıya geldik.Girsinler gemiye 13bin saat oynama süresi var.Anlatabiliyormuyum ?

4. -Andromeda- modumuzun bir önceki konuda da dediği gibi:

5. Lejyoner

Lejyoner User

Sordum cevap yok .Şaka gibi.Dün uridium cektim.Şimdi gemi kapanıyor.Lütfen bunu okuyan yetkililer varsa incelesin.Bir program dahi kullanmadım.

Hayır sebebini yazabilecek bir yetkili yok mu forumda? Ben kendimden eminim .İncelesinler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2014
  6. supporttan mail hemen gelmez birde maili birkaç defa at.

7. Lejyoner

Lejyoner User

Birde durduk yere oldu bu olay.Ne oldu ne bitti belli degil.

8. tuhaf aslında bottan kapanması mantıksız. hem kullanmadım diyosun hemde bot kapamaları biteli birkaç gün oldu. belkide adminler 13 bin saat oynamayı görünce oyunu bitirdiğini düşünmüşlerdir :)

9. Merhaba ,

CalmDown sakin ol anlamına geliyor ve illa ban almış anlamına gelmez. Üst üste giriş bilgilerinde hata yapılırsa sistem geçici bir süre hesabı bloke eder. Net süreyi bilmiyorum fakat hiç bir deneme yapılmazsa belli bir süre sonra bloke kalkar ve doğru bilgileri girince giriş yapılabilir.

Bu hesap ban cezası almadı anlamına da gelmez. Bizler hesap incelemesi yapamıyoruz. Gerekli bilgiler ile support'a mesaj yazıp oradan cevap almaya çalışmalısınız.

İyi forumlar.

10. Lejyoner

Lejyoner User

Moderatorum teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için.Ben bot vs. tarzdan program kullanmadıgımdan eminim.Gemiye uridium ları ne kadar sıklıkla cektigimi bilseydiniz emin olurdunuz.Neyse hayırlısı.Durduk yere böyle bir olay olması insanın sinirlerini alt üst ediyor .Ben dediginiz tavsiyeye uyacagım.Giriş denemeyecem ve supportla iletişime geciyorum.Konu kilitlenebilir...

11. Merhaba ,

Rica ederim umarım bir sorun yoktur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.