can sIKInTISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 5 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

merhaba baslik küçük i yazilamadigi icin büyük yazdim affimi buyurun sorum bu benim asıl gemi 43 lf4 10 hercules 11 havoc cerrah tasarimi basliktan da anlasilacagi uzere artik baskın ve npcler den bıktım bu gemiyle. yan car actim yeni onu klana alıp kredi yollayip lf3 irislerini tamamlamak istiyorum ne zamana kadar tamamlanir. cevap verirseniz sevinirim sanırım 0 dan gemi dizmek baskinlardan daha cok hoşuma gidiyor

2. Lf3 bo2 ve irisler yani kısacası 1 günlük açık arttırmadakileri 1 haftada tamamlarsın sürekli online olursan.

3. sw ni dede benide kas :)

4. HYDRA

HYDRA User

biz full olmaya çalışıyoruz adamın derdine bak :D

5. O full çarı komple sil sıfırdan kasmaya başla daha zevkli oluyor. Fantazi arıyorsan:) Allah yürü ya kulum dedi limuzini sattım .Gibi birşey yap

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sıfırdan br gemiyi Fullemeniz,sizin oyuna ayırdığınız zamana ve yatırımlarınıza bağlı olarak değişir.

Bu konuda bir süre vermek tamamen yanlış olur.

Fakat şunu belirtmek isterim,bu oyunda son diye bir şey yok.

Ne yaparsanız yapın,önünüzde mutlaka yapılacak bir şey vardır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.