Canım Sıkkın Arkadaşlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 17 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

hesaplarıma göre haziran ayına kadar full+full olucam ama 1 sene boyunca oynuyamıcam çünkü üniversite sınavına hazırlanıcam.öyle günde 1 2 saatte takılmak için girmem.kendimi biliyorum çünkü dur bi kişi daha keseyim şunu yapayım bunu yapayım falan derken saatlerce oynuyacam e bide gemi full olunca iyice cosucam.yapcak birşey yok.1 sene dişimi sıkıcam sınavı kazanıcam inşallah.bide sınavı kazandım diye en iyisinden bir laptop aldırrım bide 2.öğretim olursam ohh keyfinden yenmez :).ilerde dediklerim olursa sıralamaya bile girerim belki.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

En azından 3 Ayda bir girmeye çalışın. Çıkıp girseniz de yeter. Oyuna girmenize gerek yok.

Çünkü 6 Ay girilmeyen hesaplar sıfırlanıyor ve 1 Yıl giriş yapılmayanlar ise silinebiliyor.

Not olarak düşeyim.

Keyifli Forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.