Canlı yayın kodları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve longview10 tarafından 16 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FANTOMARI

FANTOMARI User

tabi oyunun tanıtımı yapılsın onu anlıyoruz ama forumda paylaşılan mesajda kod dagıtılacak diyor şimdi soruyom sana bu oyunu oynamayan birisi ne yapsın kodu.Yeni başlayanlar için kod dagıtılacaksa boşuna oyunda bu kadar sıkıntı varken oyuna başlıyacak kişi sayısı yok denecek kadar az(başlıyacak olanlarda yine kendi oyuncusu oyunun diger 15 kararsız lf4 veren kodda gorduk millet bot gemisi yaptı kodlu gemileri) froma gelipte şu oyuna başlarmısın tüm konular oyunun sıkıntılarıyla dolu yok oyunda bug var yok bot var yok eir gelmiyor ..................... sonsuz tane sorun var düzeltilen yok sorumlu yok bizim yetkimiz yok

bizimde yetkimiz yok.Yetkisi olan birisinin forma bakması lazım almanya ekibinden yetkisi olmayan modlarla adminlerle bu oyun yürümüyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2019
  2. ŞahFD

ŞahFD User

Yetkisi olmayan birisine gerçekten sitem etmek saçma :)

Asıl sorun almanyada, adamların milyon dolarlık oyunu var, binlerce üyesi kullanıcısı var,

Arada sırada bir-iki kere oyuna girip, bir haritaları kontrol etseler, kaçtane botçunun, kaçtane oto tıklamacı programcıların olduğunu görürler,

1-7'ye bir düşman geldiğinde, 100 tane geminin aynı anda portta çekilip, sen gidene kadar porttan çıkmayısını görmesi lazım,

Eğer bunları yapmıyorsa, zaten o yönetim yönetim değildir,

Oyunda zibilyon tane botçu var, hiçbiri bannlanmıyor, oyunun merkezi, dediğim gibi girip, haritaya kontrol edip bot bannlamıyorsa, türkiye takımını suçlayamam.

FANTOMARI bunu beğendi.
  3. Psychoes

Psychoes User

ben bahsi geçen yayıncılardan barışcan ın moderatörüyüm acilen benimle iletişime geçmenizi istiyorum !!!!!!

4. FANTOMARI

FANTOMARI User

öyleyse sizde yetkililerin iletişim bilgileri vardır barıştan iste.

5. bekçi27

bekçi27 User

gıne bır etkınlık yapma calısması gıne vasat bır sonuc kod dedıler adam darkobit ıle bir tek kelime etmedi allahınızı seversenız modlar yaptıgınız ısın bır son halini düşününde sonra yapın etkınlık vs. bu kadar milleti kanser etmeye hıç lüzüm yok verecegi kodlar 1 2 liralik bişey ama onu bile beceremıyorlar ben admınlere bırsey demıyom kim bunu planladıysa ona sozum sakın emır kulları yanlıs anlamasın

6. ŞahFD

ŞahFD User

AHAHAHA çok güldüm :)

7. Viraaa

Viraaa User

boyle yonetime neden o zaman bu adminler bedavadan yardim ediyor??bence asil sorun bu.adminler sizlere sesleniyorum.sizi bizim onumuze atiolar kendileri naparsa yapsin artik.hani ne oldu youtube etkinligi.yalan oldu.hani bunu planlayan kimler.merkez dimi?hani merkez nerde???merkezden bir kisi varmi su anda??yok...ama siz varsiniz ve bizim dedigimiz herseye siz muhattabsiniz.kusura bakmayin sizi kullaniolar kardesim.atmislar sizleri onumuze yetki yok bisey yok.hadi siz oyunculara cevap verin simdi.bugunku olay tam bir scandal.bana ister kizin ister kizmayin ama bugun ortada buyuk bi rezillik var.Ve sizlerin elle tutulur birsey demeye yetkiniz bile yok bundan eminim.

FANTOMARI bunu beğendi.
  8. eray

eray User

Forumda merkez merkez dendikçe aklıma Ölümlü Dünya filmindeki merkez geliyor, sürekli adı geçen ama olmayan yer :) oyunla ilgili ne zaman bir sorun olsa merkez yaptı merkez kötü merkez şöyle merkez böyle, o zaman Türkiye Takımı neden var? Darkorbit Türkiye'nin twitch kanalı yok mu youtube kanalı yok mu bunlar süs olsun diye mi var? Demişsiniz ki Tr Do takımından habersiz yapıldı, o zaman Tr Do takımı neden var? Tr serveri için etkinlik yapılıyor ve size sadece şu zaman yapılacak diye mi bilgi geliyor? Veya madem merkez planladı bu oyuncuyla Google Translate kullanarak mı haberleştiler. Ben kendi adıma konuşacak olursam kod dağıtsanız ne olacak dağıtmasanız ne olacak zaten içerisinden çıkacak şeyler 3 aşağı 5 yukarı belli. Oyuncular merkezin(!) malum programı kullanan kişileri banlamasını ve adil bir oyun ortamı istiyorlar. Bunları da raporlarınıza eklersiniz artık,2 yıldır olduğu gibi. :)

Ek olarak etkinlik konusunun silinmesinin nedenini anlamıyorum. O konuyu düzeltip küçük bir özür dileyebilirdiniz. Ancak yine yıllardır olduğu gibi suçu merkeze atıp kimse sorumluluk almadı. :)

Son düzenlenen: 16 Kasım 2019
  9. Psychoes

Psychoes User

bizim anlaşmamız sadece bugun gelecek youtube videosu idi bu konuda videonun gelmemesi bizim suçumuz bundan yana özür dileriz video yarın gelmiş olur bir aksilik olmaz ise ve kodlarınız da bu videonun içerisinde nasıl alacağınız söylenecek fakat videoyu size yayın olarak aksettirmeleri sadece buradaki yöneticilerin *** bundan dolayı bizi sorumlu tutamazsınız yani kelimelerinize dikkat edin

bizde almanyanın iletişim bilgileri var ve mailleşiyoruz şuanki durumla ilgili

:D

10. ŞahFD

ŞahFD User

Valeyide çağıralım mı barış bey beklemesin ahaha hsjfhsjfhsjhf :D 30 yaşından sonra random gülesim'de geldi ya :)

11. ŞahFD

ŞahFD User

Ben geri kalan hayatımda başarılar dilerim,

Size tavsiyem, birilerinin modarötörlüğünü ayakçılığını yapacağınıza, hayatı kendiniz için yaşayın iyi günler ;)

FANTOMARI bunu beğendi.
  12. Psychoes

Psychoes User

:D tavsiyenizi dikkate alacağım ve sizin gibi birilerine para kazandırmak için hayatımı heba etmeyeceğim :D

13. akifbingo

akifbingo User

Barış canı severüm *** oynayan birisiyim ve *** oynayan çoğu youtuber yayıncıyı takip ediyorum ama cidden ne alaka barış abiyi 4 senedir izliyorum darkorbitle alakası yok oynamaz bilmez bnce darkorbiti yaygınlaştırmaksa amacınız bi ara oyundeliside do yla ilgili video çekmişti video falan çekseydi çok alakasız olmuş bnce

ŞahFD bunu beğendi.
  14. FANTOMARI

FANTOMARI User

trolol:D

ŞahFD bunu beğendi.
  15. Psychoes

Psychoes User

Yanlış anlaşılma düzeltildi ve o ''yayın'' postu kaldırıldı ben sizi bilgilendirdim artık bu yanlış anlaşılma için sizden özür dilemek buranın yöneticilerinin işi hepinize iyi eğlenceler dilerim... :D

16. FurkanS53

FurkanS53 User

Artemis adminin açmış olduğu youtuber'ın kod vereceğiyle ilgili açıklamanın yer aldığı konu kaldırılmış.

17. Psychoes

Psychoes User

dediğim gibi adminlerinizin arasındaki koordinasyon eksikliği ve yanlış anlaşılmadan dolayı video yayın gibi aksettirilmiş sizlere ve bugünkü yayındaki yoğun darkorbit talebi üzerine konuyu araştırmaya buraya geldim yanlış anlaşılmayı çözmek üzere mailleşmeler sonucunda yanlış anlaşılma düzeltildi ve konu kaldırıldı yarın darkorbit videosu gelecek ve kodlarınızı nasıl alacağınız bu videonun içerisinde olacaktır iyi seyirler ve iyi eğlenceler <3

18. eray

eray User

Evet bu konu kaldırıldı. Forumdan bir arkadaş neyse ki ss'ini almış. ***

Thriller ve AΨČĮ_M€λλAŦ! bunu beğendi.
  19. akifbingo

akifbingo User

Reis artemis paylaştı konuyu açıkcası direk inanmamıştım barış abiyi görünce lütfen konsepte uygun youtuberlar çekin barış abi dünyada oynamaz darkorbiti para için video çekcekmiş görünüyo bu durumda böyle birşey lazım değildi kod genel olarak paylaşılmadığına göre bir reklam söz konusu ama yanlış youtuberla olmuş bunu belirteyim

20. FurkanS53

FurkanS53 User

Bunu kim söyledi?

:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş