Caps yarışması Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Supreme tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Supreme

Supreme User

Selam

Darkorbit'in bizi 2 hafta bekletmesinin üzerine bize layık gördüğü 5.000 uri için teşekkür ederim.

Caps yarışması ödülü 5.000 uri :D

Ben nasıl harcayacam bunu :S :D

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

5.000 uri bence iyi ya bi çar dizilir :)
    Şaka bi yana taş atıpta kolun yolulmadı sonucta en fazla 15 dkık bir şey için büyük miktar uri falan beklemeniz bana biraz değişik geliyor :)

Ben şahsen o capslara bakarken gülmekten öldüm bence hepsi çok çok iyi hepinizin eline sağlık :D

3. Supreme

Supreme User

Teşekkür ederim ama 5000 uride çok büyük bi miktar değil 30.000 falan olsa iyi olurdu

Jameika-TR bunu beğendi.
  4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Yani tabiki bende kazansam bende öyle düşünürdüm ama başka bir gözle bakarsakta dediğim gibi bi resim yanlış anlamanı istemem.
    Tabi aslında okadar bekletildikten sonra ve biliyim bi vip te veriler bilirdi gibime geliyor :)

5. Merhaba ,

İlk olarak " Taş mı attınız da kolunuz yoruldu " demeden duramayacağım. Yani bir resim bulup üzerine espirili , resime ve oyuna uygun yazı yazma karşılığında 30.000 uridium bence az bile aslında şöyle 150.000 filan vereceklerdi :)

İkinci olarak forumdaki oyunlar için maksimum verilebilecek ödül limiti vardır. Ayrıca yarışmalara bağlı olarakta bu ödüllerin miktarları değişiyor. Eğer normal bir örnek verecek olursak taş taşıyan mı yoksa taşlardan duvar ören mi daha zor iş yapar ? Ayrıca taşı taşıyan mı daha çok para alır yoksa duvarı ören mi ?

Yine kendi mi tutamayarak " yumurta mı civcivden çıkar civciv mi yumurtadan çıkar ? " demeden duramayacağım. :)

1 , 2 ve 3. olanlara sıralamaya göre değişen ödüller verildi. Siz 3. olduğunuz için 5.000 uridium düşmüş yapacak birşey yok. :)

İyi forumlar.

-Andromeda- ve Jameika-TR bunu beğendi.
  6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Sölicem yanlış anlıcaklar diyemedim ben siz benim yerimede tekrar demişsiniz ve bence 1 . arkadaşın ödülleri gayet bonkör :)

7. Aynen bence de sonuçta zaten caps yapmak kolay resim bulup yazıyorsun hop bitti tabi yetenek ister ama o kadar da büyük ödül olmamalı bence iyiydi ödülleri ama rsb ve anahtar kalkardı yerine uridiumun miktarı biraz artardı böyle olsaydı daha iyiydi bence :D

8. DELI•VAR

DELI•VAR User

Bence ödüller mükemmel 5dklık bişiy için rsbniz çıktı :D

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bence ödüller az verilmiş ya sonuçta resim ara bul indir yap çok zor yani en az 40-50 bin verilmeliydi bence :D :D :D :D

DELI•VAR, Supreme ve Jameika-TR bunu beğendi.
  10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Yazmadan duramayacağım gerçekten haksızlık yapıyorsunuz biz foruma biraz daha renk gelsin eğlenelim diye yarışma düzenliyoruz sizin bu yaptığınız ise tamamen saygısızlığa giriyor. Çok zor birşe yapmadınız nede olsa. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz ve bu tür tepkiler alıyoruz. Bu bizi gerçekten üzüyor. Yarışmada zaten çam sakızı çoban armağanı diye yazdık. Elimizden gelen en Iyi ödülleri vermeye uğraştık. Yaptığınız önce karanlık modumuza sonra bizlere saygısızlıktan başka birşey değildir. Yarışmanın ödülleri ile ilgili şikayeti / memnuniyetsizliği olan varsa bir sonraki yarışmaya katılmaz biz kimseyi katılın yada katılmayın diye zorlamadık herkes kendi isteği ile katıldı.
    Forumda renk gelsin forumda biraz eğlenelim diye yaptığımız bu etkinlikle ilgili bu tarz geri dönüşler almak / dalga geçilmesi ve özellikle de bu saygısızlıklar bizi gerçekten üzdü...

Konunun kilitlenmesi uygundur

İyi oyunlar

DELI•VAR ve Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.