caps yarışması ödülleri...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cimrilikte sınır tanımayn darkorbite teşkkr ediyorum ayda yılda bi etknlk yapıyosnz ödül büyük adminlerimiz uğraşyo diyosunuz 1 hafta uğraştnz verdğnz 10 bin uri ??? herkezle her iddasına girerm ben o 10 bin uriyi 1 hafta strenür keserek bile kasarım resmen dalga gecyosunuz dahada bi yarşmanıza katılmam verilen urinin geri alınmasını rica ediyorum!!!

Jameika-TR bunu beğendi.
  2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bence yanlış düşünüyosun ben yanlış anlamanı istemem ama bi fotoğraf için yüksek miktarda uri beklemeniz yanlış.

Tabi bende kazansam bende daha fazla uri beklerdim seninde bu tepkini anlıyorum ve ayrıca ne biliyim bi bir aylık vip veya daha farklı bişi sizin için daha iyi olurdu sanırım ama dediğim gibi 5 bin uri alan arkadaşada aynısını söyledim :)

Tekrar söylüyorum yanlış anlamanı istemem :)

3. cimrilikle nereye kadr yahu bir savaşa cıktğmzda bile en az 100 150 bin urilik cephane harcyrz 10 bin uri onun yannda hiç bişy gbi

Jameika-TR bunu beğendi.
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yaptığınız ilk başta yarışmada emeği geçen herkesin hakkına giriyorsunuz.Size yarışma başlarken biz yüksek miktarda uridiummu vericez dedik vb.Katılma gibi bir zorunluluğunuz yoktu.Şükretmeniz gerekirken bu dedikleriniz hiç hoş olmadı.Bir söz vardır aza tamah etmeyen çoğu bulamaz diye bu bir örnek.

İyi forumlar

-RealMardin- ve Jameika-TR bunu beğendi.
  5. Eğer bu yarışma/yarışmalara sadece ödül için giriyorsan bir anlamı yok zaten, önemli olan yarışmaya katılabilmektir, eğer 100.000 uridium falan verilmesini bekliyorsan hiç uğraşma. Sonuçta burada altı üstü caps yapıyorsun isterse 1 ganimet anahtarı versin ödül ödüldür + yarışmalar ödül için yapılmaz eğlenmek için yapılır.

-Andromeda- ve Jameika-TR bunu beğendi.
  6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bakın yarışmaya ne düşünerek girdiğinizi hiç bilmiyorum ama bu tür atılmaların yapılma amacının üyelere ödül vermek değil genel olarak forumda eğlenmek olduğunu hatırlatmak isterim. Biz bu yarışmayı daha renkli bir Bayram geçirip biraz eğlenmekti. Ödüller konusunda unutmayın ki üstün de üstü vardır. Bize verilen bir limit vsr o yüzden biz elimizden geleni yaptık. Kimseyi de bu yarışmaya katılmaya zorlamadık bunun tanındıkta size çyle çok büyük miktar verecek kadar da zor bir yarışma ve zor bir şeyler yapmanızı da istemedik... Eğer ödülleri beğenmediyseniz bir sonraki yarışmalara katılma gibi bir seçeneğiniz olduğu gibi katılmama seçeneğinizde var . Eklemek istediğim son şey ise ödülleri beğenmemiş olmanız size. Öncelikle karanlık moduma sonrada bize saygısızlık yapma hakkını vermez bunu aklımızdan çıkartmayın.

Herkese hatırlatmak isterim . Bu tür yarışmaları bizler ödül için değil eğlence için hazırlıyoruz ....

Konunun kilitlenmesi uygundur

Iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.