Captcha Doğrulama Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve samed4455 tarafından 8 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. samed4455

samed4455 User

5 Güne yakın zamandır açık artırmada hiç bir nesneye teklif sunamıyorum captcha ekranı geliyor tıklıyorum mavi simge dönüyor ama tik işareti gelmiyor captcha doğrulanamadığı için teklif geçersiz uyarısı alıyorum yıllar sonra oyuna tekrar başlamışken üzücü bir hata lütfen yardımcı olunuz teşekkürler.

2. etoKvothe

etoKvothe User

Direkt aynı şeyleri ben de yaşıyorum.Yıllar sonra oyuna başlayıp böyle saçma sapan rasgele bir hata yavaştan soğutuyor açıkçası.

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sorun raporlanmıştır ve en kısa sürede düzeltilecektir. Bu süre zarfında biraz daha beklemeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

4. Aynı sorundan ben de müzdaribim. Ne kupon aktifleştirebiliyorum ne açık arttırmaya teklif verebiliyorum.Genel olarak herkesin karşılaştığı bir sorun ve en acele bir şekilde çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.İlginiz için teşekkürler, güzel haberlerinizi bekliyoruz

5. raporlanmıştır diye forum modörotörü yazıyor üzerinden 8 gün geçiyor ve hala geçmekte ve hala en ufak bir iyileşme belirtisi dahi yok bizide rezil ettiniz kendinizi de ne diyim YAZIKLAR olsun ...verilen emeklere dahi saygısı olmayan yöneticilere yazıklar olsun ...

BeRk* ve titans___ bunu beğendi.
  6. xmain56

xmain56 User

Bakın uzun süredir oyunu bırakmıştım başlamak istedim ancak bunca zamandan sonra Captcha sorunu ile karşılaşmak üzüyor.Bu sorun ne zaman düzeltilcek bu sayede müzyaede veyahut kuppon kısmında sorun ve sıkıntı çıkıyor lütfen artık bunun çözümüne ulaşsın durum.Burdan yetkililer görsün artık !!!!!!!!!!

7. Oyuna uzun zaman sonra yeniden başladım ve captcha sorunu ile karsılastım 10 gundur ne Bı acık artırmada nede Bı kupon kullanabiliyorum duzeltebılır mısınız su sorunu artık insanların o kadar parasını alıyorsunuz karsılıgını verin insanlara sorunsuz bir oyun zevki saglayın

8. Arkadaşım bence böyle şeyler söyleme. Senin söylediklerinin aynısını discordda söyledim diye bana demediklerini bırakmadı modlar. Ayrıca kanaldan da banladılar. Anlayacağın paranın karşılığını sormak DO'da suç(!)

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Almış olduğunuz cezai işlemin haksız olduğunu düşünüyorsanız Support Takımımız ile iletişime geçiniz.

Sorun yapılan arka plan güncellemesi ile birlikte düzeltildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.