Destek ' CAPTCHA '' Hatası Halen Düzelmedi!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ⭐ṜĀPŦŌṜ⭐[ƘURƬ] tarafından 5 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bunu kötü niyetle yazmıyorum ama artık bittik. Güçlendiriciler im bitti. Cephane alamıyorum. Görünmezlik alamıyorum. Belirli bir süre var mı ?

ASİKURT[AZAD] bunu beğendi.
  2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öncelikle Büyük harf bağırmak anlamına geldiği için büyük harf kullanmaktan kaçınınız.

BURADA duyuru yapıldı. Lütfen sorunun düzelmesini bekleyiniz.

iyi forumlar.

3. Oyunu bırak :)

4. HackTroj

HackTroj User

Cephane alma cpu'sunu aktif et roket almayıda
    Uri güçlendiriciler kredi ile alınıyor,Alışverişten

5. nece konuşuyorsun sen dilini cözemedim?

6. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

⭐ṜĀPŦŌṜ⭐[ƘURƬ] kardesim profil resmindeki selena gomez mi tam emin olamadim da soramadan da edemedim

7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu durumdan dolayı sizin adınıza üzgünüm ama Perşembeye düzelecek diyebilirim.

iyi forumlar.

8. MERCIFULL

MERCIFULL User

sayın modum perşembe günü kodlar dahil hersey düzelcek diyebilirmiyiz o zaman

9. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu sadece aldığımız bilgi bu kesindir demek doğru değil.

iyi forumlar.

10. s.aleyküm arkadaşlar aynı bu captcha hatasını alıyorum bayadır bu sorunla karşı karşıya kaldım lütfen ortalama ne zaman düzeleceğine dair bir bilgi verme şansınız varmı ? kolay gelsin..

11. MERCIFULL

MERCIFULL User

perşembe düzelecekti admın noldu hala hata devam ediyor

12. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Şu an Kodları kullanan arkadaşlarımız var eğer sizde bir sorun var ise Support ile iletişime geçiniz.

iyi forumlar.