'' CAPTCHA '' Hatası!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Terspektif tarafından 4 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Terspektif

Terspektif User

Böyle basit bir google java güvenlik desteği problemini düzeltemeyen ve bu kadar kişiyi madur eden '' Darkorbit TR Ailesine '' teşşekürlerimizi sunuyoruz. Günlerdir (Hatabildirimleri yapıldığı halde) hiç bir şekilde bir etkileşimde bulunulmadı. Forumda bu kadar kişinin belirtmiş olmasına rağmen tek geri bildirim moderatörlerin '' Sorunu bildirdik lütfen bekleyin '' demesinden başka bir etkileşimle karşılaşmadık. Darkorbit TR programlama ekibi acaba ne yapıyor? En kötü ihtimalle server resetlemek yada bu kadar basit bir bugu fixlemek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum. '' CAPTCHA Kodu Kabul Edilmedi '' Hatasıyla karşılaşan tüm arkadaşlardan ricam lütfen bu konu hakkında görüşlerinizi bildirin. Sizler nasıl sorunu çözdünüz yada çözebildinizmi? Ne kadar süredir çözülmesini bekliyorsunuz? Oyunun yardım anlamında size olan tepkisi nasıl oldu? Geri dönüş yapıldımı?
    [Anlayışları ve yardımları için forum mod.larına teşekkürler]

TlgKn bunu beğendi.
  2. suportta da hayır yok arkadaş biz bildirdik siz devam edin diyorlar resmen
    V216 geliyor aklıma :D

Terspektif bunu beğendi.
  3. bu kod nerden alınıyorki

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

BURADA bir açıklama yapıldı lütfen inceleyiniz.

İyi Forumlar.

5. cidden yanitlayici bir aciklama olmus cok sevindik bu aciklamaya

Terspektif bunu beğendi.
  6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Siz ne istiyorsunuz ?

İyi Forumlar.

7. zaten o kodu girene kadar uyumuşum dene dene dene olmuyor işaretledikce yeni resim cıkıyor dogrula diyorsun tekrar en başa alıyor bidaha seç .neden bu uygulamaya gidildi anlaması zor.Buna gerek yoktu insanlar bi ürü dertten yakınırken ihalelerine karışmak ne kadar doğru olmuş bence bi kendi kafalarında muhasebeleştırsınler bunu doğrumu bu diye.Birde bu bigpoint giirp deniyormu acaba bu iş oldumu olmadımı bi giripte su chatcat mıdır nedir bi girsinler video atsınlar yotutba :D görelim ne kadar yapabiliyorlar

Terspektif bunu beğendi.
  8. Terspektif

Terspektif User

Benim söylediğim ile alakası yok.. Acaba ben mi anlatamıyorum kendimi? Bakın ben robot değilim...

BobMarleyFaruk bunu beğendi.
  9. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu sorundan bahseden herkese bu duyuruyu atıyorum sizin söylediklerinize yanıt olsun diye değil. İstediğiniz kadar yorum ve görüş bildire bilirsiniz sizleri engelleyen yok sorunun çözümü yok sadece düzeltilmesi gerekiyor.

Ayrıca Sorun ihale değil captcha sorunudur. Aynı sorundan bahsediyoruz merak etmeyiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Şubat 2018
    Terspektif bunu beğendi.
  10. Adminim videoda iletilebilir kanıt olarak.Durumun ciddi olduğunu görürler belki ciddeye alabilirler ozaman.

Terspektif bunu beğendi.
  11. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Durumun acil ve önemli olduğu iletildi. Ama yarın ilgilenebilirler sorunlar.

İyi Forumlar.

BobMarleyFaruk bunu beğendi.
  12. Terspektif

Terspektif User

Düzeltmezlerse çocuğumu yakarım!.. Lütfen bunu da bildirim akşam haberlerinde görürler beni o zaman. o_O

13. hayal_et

hayal_et User

deveye sormuşlar boynun neden eğri?
    cevap verememiş. :D :D

14. şimdi ben yarına kadar o açık artırmadan neler neler alırdım :D

15. magnetar76

magnetar76 User

ben robot değilim

16. magnetar76

magnetar76 User

aynısı oluyor bnde

17. bende de aynı sorun var açık artırmayı kullanamadığımdan destekleri üridium ile alıyorum...

18. PloeKa

PloeKa User

Ben 3 gündür neler neler kaçırdım bir bilsen :)

19. benim de 3 günden fazla oldu galiba ihalede o kadar fırsat kacırdım ki yeni kasmaya başladım ihaleye katılamadıgım için 3 gündür bişi kasamadım yerimde sayıyorum

20. 1 yıl bile olmadı ama halen acısı taze... Açık Artırma doğrulama kodu geldiğinde yaşanan ciddi seviyede sorunlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.