Captcha Kodu Girilemiyor!...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •••ŚΛИ©ΛΚŦΛЯ••• tarafından 13 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın yetkili, açık artırma bölümünde captcha kod girme uyarısı geliyor, her ne kadar uğraşsanız da girilemiyor ''Captcha kodunu doğru girmeden teklif veremezsin.'' uyarısı geliyor. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı? Bilgilerini rica ediyorum.

2. kaldırın gitsin cm artık kapça kodunu madem sorun çıkarıyo.geçen senede galiba terör etkinliğinde mi ne aynı sorun vardı ihaleden gelmiyodu.bu sene yine ihale sorunu fakat biraz gfeç geldi sorun nedense bende şaşırdım.

3. Merhabalar,

Doğrulama sistemiyle ilgili hatanın farkındayız, captcha hatası merkeze raporlanmıştır. En kısa sürede çözüleceğini umuyorum.

İyi Forumlar.

4. 1 hafta oldu geçiyor bile geçtğimiz pazar başlıyan oyun hataları artarak devam ediyor. ve hiç bir şekilde oyunda en ufak iyileşme belirtisi yok ve olucak umudunuda yitirmiş durumdayım.bu oyunu 6 sene önce bırakmıştım tekrar yeniden başladım ama galiba bu sefer uzun sürmüyecek gibi önümüzdeki hafta içine kadar oyun düzelmez ise bilgisayarın kasasını camdan aşşağı atıp bu oyuna son vericem hepten...

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun adına bu denli sinirlenmenizi anlıyorum. Ancak stres atmak için bulunduğumuz ortamda lütfen bu denli strese girmeyiniz. Oyun sorunları yazılım ekibi tarafından düzeltilmesi gerekmektedir. Hafta sonuna girdiğimizi de düşünürsek; sorunların düzenlenmesi hafta başına kalmış olabilir.

İyi Forumlar.