Captcha kodu sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by oğuzhan_mcn, Feb 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iyi günler adminlerim açık arttırmada güvenlik sorgulamasını doğru girdiğim halde güvenlik sorgusu malesef başaralı olmadı hatası var düzeltirmisiniz hiç bir şey alamıyorum yeter !!!

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Adminler bu sorunun farkına da gerekli açıklamaya Buradan ulaşabilirsiniz.

3. güncel

4. Bu gün perşembe saat 12.33 captcha hala çalışmıyor ???

5. HackTroj

HackTroj User

DOSUPERSUNDAY KOD ÇALIŞMIYOR SORUN HAL OLMADIYSA HEDİYE OLARAK HESAPLARA GÖNDERİLSİN

6. GeNeRaL571

GeNeRaL571 User

Hayır Şaşırmadık Seneye Perşembe Olucak Hata Arkadaşalar Bence

7. Hadi artık madem yapabiliyorsunuz günlerdir neyi bekliyorsunuz, kaçırılan açık arttırmaların haddi hesabı yok bakalım sizin hesabınız ne olacak

8. GeNeRaL571

GeNeRaL571 User

Adam Haklı Okadar Zamanda Cok Şey Kaybettik Ve Kımse Umursamıyor Ne Zamandır ben Bu Hatayı Alıyorum Ve Hepsi Aynı Şeyler

Support Bu Konu Uzerinde Çalıyor
    Perşembe Bitmiş Olucak ( Perşembe Bugun Oldumu )
    İlgileniyoruz
    Halledicez

Yeter Artık Yeter ya Gercekten Yeter Sinirleniyor İnsan Bu Kadarda Olmaz Oyuna Bırakma Derecesini Getiriyorsunuz İnsanı

9. -gemi2012-

-gemi2012- User

perşembe dediler ama tarih vermediler kısacası perşembe çok:confused:

10. GeNeRaL571

GeNeRaL571 User

Seneye Perşembe Olucak Artık Tebrık Ediyorum Hepsini Boyle DEVEM DEVEM BOYLEEE BOYLE DEVAM DEVAM DEVAM

11. sorun hala var ya bi an önce düzeltilsin malzeme alamıyoruz

Thread Status:
Not open for further replies.