Captcha kodunu doğru girmeden teklif veremezsin.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GeNeRaL571 tarafından 6 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GeNeRaL571

GeNeRaL571 User

Bu Hatayı Alıyorum Ve Artık Sinirlenmeye Başladım Bunu Defalarca Bildirmeme Rağmen Kimse Yardım Etmedi Kimsede İlgilenmedi Ve Artık Buraya Yazamaya İhtiyaç Duydugum İçin Yazıyorum Artık Lütfen Şu Hatayı Halledin Kaç Gundur Teklif Veremiyorum Ve Gelişmekte Çok Zorlanıyorum

Bide Oyuna Ben Yeni Başladım Herkez Benim Gibi Sabırlı Olmaz Oyunu Bırakırlar Cok Ciddiyim Kaç Gundur Bekliyorum Herhangi Bir Yanıt Yada Bu Konu Hakkında Bilgilendirme Yapılmadı Artık Lurfen Şu Hatayı Çözün Bide Google Chrome kullanıyorum ben robot degilim tıklayınca direk onaylanıyor Ne Karşıma Kod Nede Resim Cıkıyor Bende intanet Expers Denedim Resimleri Dogru Yapıyorum Onaylandı Diyor Gonderiyorum Başarız Oldu Diyor Daha Sonra Kod Yazıyorum Sayıları Ve Bunuda Dogru Yazıyorum Oanylandı Diyor Gönderiyorum Hata Alıyorum Artık Lutfen Yeter Kaç Gundur Support Cevap Bekledim Ne Yanıt Nede Bildilendirme Yapılmadı Kos Koca Darkorbit Oyununa Yakışmayan Hatalar Bunlar Artık Bi İlgilenin Ve Bu Hatayı Bir Çok Kişi Alıyor onlarda Kodu Yazıyor Olmuyormuş Bazılarında İse Sesli Kod Oldugu İçin Yazamıyor Ses Gelmiyormuş

Teşekürler Kolay Gelsin Cevapınızı Beklıyorum Lutfen Saygılar

2. @GÖÇEBE modum bu konuda açıklama yapmıştı. Supportun bildiğini ve sorunla ilgilendiğini söylemişti.

Biz de sorunun düzelmesini bekliyoruz

3. GeNeRaL571

GeNeRaL571 User

Yani bu hata düzelicek peki nezamana kadar peki 1 yıl mı sürücek? !!!

4. Oyunda baştan savmalık aldı başını götürüyor. Buglar, hileler, basit bir captcha kodu bile... Oyunun kusurları sayarak bitiremeyiz bunda çoğu oyuncu benle hemfikirdir. Tamam kusursuzluk mümkün olmayabilir ama bu kadar da olmaz. :mad: Bugüne kadar yüzlerce farklı oyun oynadım ve tek bu oyunun yönetimininden memnun kalmadım. 6-7 Yıldır düzelmeyen hatalar bile var hatta oyunun en başından beri canavar uyutma... Tek kelime ile yazık! Benim önerim mevcut oyun geliştiricileri geri çekilsin ve yeni oyun geliştiricilerine istihdam versinler. En basit bir oyun geliştirici bile bana göre bu oyununun bütün bozukluklarını 2 haftada fixler. Bu kadar net.

5. Ben ne kadar süreceğini bilemem. Benim bildiğim support ekibinin bu sorunla uğraştığıdır...