Bug / Oyun hatasi Captcha Sorunu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve KuSTaH-LaZ tarafından 19 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KuSTaH-LaZ

KuSTaH-LaZ User

Malum iki haftayı geçti; hala açık arttırma, kupon doğrulama sorunu ve ana sayfadan atma sorununa çözüm getirilmediği bariz ve utanç verici bir durum olarak devam etmekte. Moderatörlerden sabırla bekleyiniz cevabını almaktan bıkan usanan oyuncu olarak gerçekten oyun için umudumu yitirmeye başladım.

BU SORUNLARIN BANA MALİYETİ
    -100 adet yeşil anahtar
    -50 bin uri
    -açık arttırmada giremediğim için kaçırdığım ürünler
    -ekipman alıp güçlendiremediğim için gelişememe problemi.

ACİL OLARAK ÇÖZÜLMESİNİ TALEP EDİYORUM

safa3911 bunu beğendi.
  2. Hata üstüne hata bu oyunu oynamak için çaba sarf etmekten gerçekten hepimiz bıktık. Lütfen bir an önce şu CAPTCHA sorununu halledin !!!

safa3911 ve KuSTaH-LaZ bunu beğendi.
  3. G_43

G_43 User

''Captcha kodunu doğru girmeden teklif veremezsin'' sürekli bu hatayı alıyorum ve bi türlü ben robot değilim çalışmıyor. Dönüp duruyor oyundan canım sıkılmaya başladı

safa3911 ve KuSTaH-LaZ bunu beğendi.
  4. KuSTaH-LaZ

KuSTaH-LaZ User

BU ÇİLE NEZAMAN SONA ERECEK
    -SABIRLAR TÜKENDİ ARTIK...

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Sorunun rapor edildiğini ve yazılım ekibinin üzerinde çalıştığını belirtebilirim. Sorun ne zaman çözülürse bu konuda bilgi paylaşırız sizlerle. O zamana kadar beklemek dışında elimizden bir şey gelmiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.