Captcha Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Shsuahabw tarafından 17 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Shsuahabw

Shsuahabw User

Geçenlerde şifreyi yanlış girdim birkaç kez bu captcha geldi 5 gündur her seferinde soruyor doğru cevapliyoeum yanlis diyor oyun icinde atiyor giris ekranina bunu nasil cozebilirim

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Belli bir süre normal şekilde giriş yaptıktan sonra normale dönecektir.

İyi Forumlar.

3. Mineral

Mineral User

Bende arada yanlış cevapliyordum .Bul karayı al oyunu diyor bir türlü karayı bulamıyorum.Uber kris dõnerken bile böyle şakalar yapiyordu.Sonra malum suphanekeden basliyordum okumaya.Bu soruna kalici çözüm bulmak gerekir.

Shsuahabw bunu beğendi.
  4. Shsuahabw

Shsuahabw User

Ya ben şeyi anlamıyorum bunun sanırım aşamalari varmış captchanin bizimki boss mode galiba istedigin kadar dogru yap en az 3-4 kere yanlıs giriyosun bunu kolaylastirmaları lazim benim captcha bitti ama bir kere daha olmasin diye asiri dikkatli giriyorum captcha sorunu olana başarılar diliyorum emin olamadıgıniz sorulari atlayin zaman baya fazla geri dönücek zmaniniz oluyo emin olun 5-2 görevinden daha zor bu arada