Çar Çalınma Olayında Anlamadıgım Şey

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GSemre98760 tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar cumartesi günü aksam 7 gibi çarım soyuldu tr5 te idi.Neden soyuldugunu bilmiyorum.Üstelik 150 tl civari para yatırmıştım.Yahu soyulur tamam da çarımın epostasını nasıl değiştiriyor bu herif.Benim epostama hiç bir ileti gelmeksizin.Nasıl yapıyor bunu.Oyunun güvenliği mi yetersiz acaba?Asıl sorum çalınan hesabımın kapatılıp bu hesaba aktarılması mümkünmü?Admin arkadaslar nolur yardım edin ve 1 oyuncunuz da olsa kaybetmeyin lütfen :(

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

hesaplarınızın güvenliğinden sizler sorumlusunuz bu konuda yapabileceğimiz birşey yoktur

iyi forumlar

3. Merhaba ,

İlave olarak eğer hesabın size ait olduğunu kanıtlayabileceğiniz şeyler varsa yasal işlem başlatabilirsiniz. Alışveriş ve ödeme bilgileri ( Dekont v.b. ) varsa Savcılığa giderek bilişim suçları olarak suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.