çar çalma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -DieAnotherDay- tarafından 31 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminim eskiden gruptan gemi çalınıyordu dositt kodunu öğrendikleri zaman gemiyi çalabiliyor veya soya biliyorlardı. bende 2 gemimi bu şekilde kaybettim . artık böyle birşey yapabiliyorlarmı bu sorun ortadan kalktımı . tanıdıklarımla grup a girmeye korkar oldum

2. Bu sorun kalkalı 1 yıldan fazla oldu kardeşim için rahat olsun

3. uzun zamandır oyunda diğildimde kardeşim merak ettim sorim oyle grupa girim dedim saolasın

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Böyle bir sorun mevcut değildir. Rahatlıkla oynayabilirsiniz. Oyunda hesap çalınmaları oluyor ama oda hesap paylaşımı veya hesap satımı sırasında oluyor :D Yasak olduğu halde yapanlar olunca iyiki de oluyor diyorum şahsen :D

İyi Forumlar.

5. hesap paylaşımı veya satısı yapçak diğilim eskiden vardı bu sorun düzeltmissiniz :) saolun modum isteğinize göre konuyu kilitleyebilirsiniz :)

6. Modum aynen öyle hala saf gibi ilk veripte sonradan mağdur olanlar var açıkcası başımdan çok geçti ama Allaha şükür artık öyle işlere bulaşmıyorum en iyisi kendi çarın :D İnsan yaşamadan akıllanmıyor işte :)

7. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Rica ederiz :)

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.