Çar çalmak serbestmi..?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hayalet-81 tarafından 19 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hayalet-81

hayalet-81 User

Herkese selam
    Şimdi buda nerden çıktı diyeceksiniz
    Arkadaşlar Bir Urfalı benim çocuğun çarını çaldı
    şu anki nicki ***** bu utanmaz adam kendi emeği gibi çarı kullanıyor kanıma dokunansa orbit yönetiminin buna göz yumması gelen tek cevap
    aşağıdaki linki okuyun
    bu konuyu okududum ama şunu göz ardı etmesinler burada herkesin detaylı pc uzmanlığı yok oyun oynayanları %90 nı reşit olmayan çocuklar işin ciddiyetini nerden bilecekler..
    o çara sırf çocuğum oynasın diye yüzlerce para yatırdım bir hırsız içinmiydi.
    tamam çarı geri vermesinler ama bu hırsızada izin verilmesi kısacası hırsızlığı teşvik gibi bişey oluyor oynatmasınlar sporta onca yazmama rağmen hep kopyala yapıştır cevap geldi. şimdi adminler kızacaklar ağır konuşmuş diye allah aşkına siz söyleyin bir hırsıza başka ne denir
    yetkiler eğer bu satırları okuyorsanız sizden çok şey istemiyorum çarıda istemiyorum önemli değil ama bu hırsızada çanak tutmayın lütfen..
    duyarlı arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum..
    saygılar..

her gün nick değiştiriyor şu anki niki..:(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Haziran 2014
  2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

senin yerinde olsam linki kaldırırım bann almadan önce

3. hayalet-81

hayalet-81 User

İnsanın zoruna giden bu oluyar zaten haksız olana kimsenin bişe dediği yok her zaman banı biz yeriz..:(

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

yapacak birşey yok ama link halen duruyor zaten modlar görse onlar silecek

5. hayalet-81

hayalet-81 User

o link çar çalınmasıyla ilgili bölüm modlar zaten görse o linke bakdiye kendileri yazacaklar diye koydum yani ordaki konudan bilgim var diye..

6. Merhaba ,

İlk olarak hesap çalınmaları öyle durduk yere kolay kolay olan birşey değildir. Bu zamana kadar belli bir süre oynayanlar ne tür eylemlerin sonucunda hesap çalınabileceğini az çok biliyordur.

Ayrıca eğer hesabın gerçek sahibi olduğunu kanıtlayabilirseniz support yardımcı olabileceği yere kadar olur. Fakat genel olarak Yasal merciilere yönlendirebiliyorlar.

Forumda haklı olana haklısın diye ban atmıyoruz. Ama foruma gelip olur olmaz şekilde mesaj yazılıyor. Forum kuralları ihlal edildiğinde haklı yada haksız olduğuna bakılmaz. Haklı olsa da forum kuralları gereği cezai işlem uygulanır.

Dediğim gibi hesabın size ait olduğunu kanıtlarsanız hesabı kapattırabilirsiniz. Yada yasal işlem başlatarak sürecin tamamlanmasını bekleyebilir ve çıkacak karara göre hareket edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.