Çar donduruldu içinde ki aboneliklerim expire olacak mı nasıl olucak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAPTAN_BEY_62 tarafından 18 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum kolay gelsin iyi gunler ben gemiye çıktım 1 hafta oldu 1.5 ay sonra falan inicem gemiden güverte stajyeriyim bir yerden haber bekliyordum ama umitsizdim bu ozel saatlerde gunlerde gelen avantaj paketi aldım 1 aylık indirim ve katlayıcı paketi vardı bende supporta mesaj attım ing 2 de oynuyorum yazdım işte ingilizce bişeyler kaç gundur kıvranıyorum bir türlü bişry anlamadım lütfen bana yardım eder misiniz Allah rızası için çarıma giremıyoru ana sayfaya atıyor banlıymışım gibi sanırsam istediğim gibi askıya almışlar çarımı ama şunu öğrenmek istiyorum değerli modum içinde paketlerimin günü işliyor mu askıya alınmasına rağmen bana başka şeyler yazdılar ama translateden cevırıyorum hıc bir şey anlamıyorum modum kullanıcı bilgilerim ..

Username: ***
    modum bir de bana gönderilen mesaj da bu şekilde lütfen bana yardımcı olun bir ssitemdeb bakın hesabıma anlaşamıyorum bu yabancılarla da anlaşamıyorum sistemden bi bakın hesabımın durumu ney bir de paketimi nasıl geri kullanacam bana anlatabilir misiniz ? bana lütfen yardımcı olun allah rızası için

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Hesap bilgilerinizin forumda paylaşımı yasaktır. Mesajınızı düzenledim.

Bu konuda size yardımcı olacak yer bağlı bulunduğunuz destek birimidir. Konuya buradan bizler müdahale edemeyiz, bilgi veremeyiz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.