Çar Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®~~~SaмSµη~~~®[55] tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben uzun bir süredir darkorbit oynuyorum 3-4 saat önce çarıma girdiğimde herşey normaldi ve oynayabiliyordum.Fakat şimdi girdiğimde çara bi baktım herşey sıfırlanmış hiç bişey kalmamış tp şeref ve skylab gibi şeylerde sıfırlanmış hemen msneme girdim ve 1 ileti gördüm ileti oyunu neden bıraktın başlıklıydı uzun bir süredir oyuna girmiyorsun gibi şeyler yazıyodu ama 3 saat önce çarda oynuyordum.bunun sebebi sizce ne olabilir?

2. Merhaba ,

Yanlışlıkla başka bir server'a geçmiş olabilir misiniz ? Oynadığınız server'ı iyice kontrol ediniz. Bütün herşeyin bahsettiğiniz şekilde sıfırlanmasının başka bir yolu yoktur.

İyi forumlar.

3. Ben sürekli oynadığım halde bana da öyle bir mail geldi .. Ben direk sildim çünkü sürekli oynuyordum ve mantıksız bir mail gibi geldi .. Hesap çalmak için olabilir diye düşünüyorum .

4. mahir_527

mahir_527 User

Bana haftada en az 1 defa 1 ingilizce 1 de türkçesi geliyo o mesajın :D

5. Merhaba ,

Darkorbit tarafından da yollanabiliyor fakat adres kısmını dikkatlice kontrol edin. Yada normal olarak aktif oynuyorsanız silebilirsiniz.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.