Geri bildirim Çar Soyulmalarını Engellemek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu ?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar hatırlarsanız bundan 1-2 sene önce lf4 zeus apis havoc herkül gibi eşyaların satış butonları devre dışı bırakılmıştı.

Bu uygulamanın bence tüm uridium değeri olan eşyalardada olması lazım yani mesela

lf3 bo2 hız jerenetörleri vs vs.

Credili eşyaları satabilelim. (Dipnot ticaretten aldığımız ürünlerde satılmayacak çünkü orada ki ekipmanlarda normalde uridiumlu)

Gemilerde satılmamalı derim (Goliath , vega ve leo satılabilir fakat çok para isteyen gemiler yani aegis , spearhead , citadel gemileri satılmasın neticede çok pahalılar)

Aynı konu varsa özür dilerim kusuruma bakmayınız.

Son düzenlenen: 10 Haziran 2015
  2. Saymadım bu konu kaç kere açıldı ama oyun yöneticileri bizi duymuyor dostum.Keşke dediğin gibi olsa oyum tabikide olumlu

3. Su an 31.000 mesaji atiyorum bnce olumlu ama sonucta xdo bunu yapmiyor cunku car calininca tekrar diziyoruz ve do ya para gidiyor

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar sıkıntınızı anlıyoruz ve bu konuda bizlerde gereken öz verili çalışmaları yürütmekteyiz. Ayrıca açmış olduğunuz konu forumda mevcuttur. Lütfen desteğinizi oradan veriniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.