çarım soyuldu bunu gören yardım etsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TÜRK_ASKERİ(GAZİ) tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

çarımsoyuldu

Anketin kapanma tarihi 15 Ocak 2016.
  1. yardım edin

100,0%
  2. herşeyi harcamışlar

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çarım soyuldu ne yapa bilirim 8 iris gitti + olarak herşey napcaz ya

2. Merhaba ,

İlk olarak hesap güvenliği hesabın sahibine aittir. Olur olmaz program ya da darkorbit ile ilgili bir takım illegal program gibi şeyler indirip kullanan veya kullanmaya çalışanların hesapları genelde çalınabiliyor. Ayrıca hesap bilgilerini başkaları ile paylaşmaları nedeniyle de çalınma durumları yaşanabiliyor.

Eğer hesabın size ait olduğunu kanıtlayabileceğiniz kredi kartı v.b. yollarla yapılan alışverişlere ait bilgi ve belgeler varsa support'la iletişim kurabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. combin

combin User

Admin hiç mi başka şeyden dolayı çalınamaz?Mesela teamvier,ya da herhangibi virüs.Ben darkcomet indirirken virüs inmiş benim ne kadar oyunum varsa adam tek tek kimini boşaltmış kimini ban yedirmiş.Çaldığınıda çalmış.Sahibindende satıyor. Bir insan niye irisini satar ya da tasarımını? Bu tip pahası yüksek, telafisi zor malzemelerin satımı için ayrıyeten bir güvenlik sorusu olsa ne olur?

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Merhaba,

Adminimizin de belirttiği üzere hesap güvenliğinden sizler sorumlusunuz.Bu yüzden birşeyler indirirken güvenilir kaynakları kullanınınız.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.