Çarıma nasıl yenılıkler yapabılırım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►•αутuηc•◄╝ tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle ben 10 iris 10 havoc 15 lf4 bir gemiyim
    tasarımım fazla yok golıde hezarfen vegada şimşek var ama aegıs cıtadel sperhead var
    ben sızce şuan bende olan 300 bin urıdıumla
    irislerimi geliştireyim
    anahhtar alıp lf4 mu çıkarayım
    tasarımmı alayım pusat,spectrum vb.
    yoksa yenı çıkan diroit uçuş duzenlerınımı alayımm şuan kıskaç guve elmas kalp var
    bu arada argemde 31
    yardımalrınızı beklıyorum daha ayrıntılı sorarsanızda yazın ben cevaplarım ama ne yapsam benım ıcın ıyı olur yazın lutfen admınlerım ve arkadaşlarr.

2. irisleri geliştirmenizi şiddetle tavsiye ederim çünkü hem kalkanınıza hem vuruşunuza etki ediyor irislerin geliştirilmesi.
    Anahtar almaya gelince son 500 anahtarımdan 1 lf çıktı :) şans işi tabii ki ama şansınız yoksa çok üzülürsünüz.
    Pusat tasarımı için ise ben full havoc olmadığım halde ful hercules pusatları güve ile çok rahat kesiyorum canları çok az yani gereksiz bence tasarım.
    Ar-ge çok önemli roket hasarı artıran argeler ve yanıltma manevrası argeleri de irislerden sonra hedef olabilir sizin için .
    Yeni çıkan diroit dizilişlerinden bana kalırsa rütbe kasacaksanız şeref %20 fazla vereni alabilirsiniz (kapılardada geçerliymiş bu şeref meselesi) ama diğerlerinin gerçekten avantajlarının yanında dezavantajları da çok fazla.
    Ben şahsen aralarından %25 vuruşu almayı planlıyorum sırf görevlerdeki yaratıkları kesmek için grubla beraberken iyi işe yarar onu da düşünebilirsiniz tabii ki...

3. ama benım için en yararlı hangısı olur ?

4. herculmu fullemeye çalışsam acaba ?

5. İrislerin geliştirilmesi sonrasında ise argeleriniz (yanıltma manevrası ) (Roket hasarını artıran)
    Evet Bir yandan da palla fln toplayın hercules e girin tek e tek vslerde (eğitim arenası gibi ) çok işe yarıyor

6. tamam sağolun başkalarındanda fıkır alalım

7. Merhaba ,

Konu açarken doğru bölüme açmaya dikkat edelim lütfen.

Konu doğru bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.