Çarıma sadece hotmailden girebiliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Erberkqw tarafından 21 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Erberkqw

Erberkqw User

Öncelikle s.a cümleten hayırlı akşamlar benim sorunum ita2 svsindr oynuyorum çarım gayet iyi fakat çarımın şifre ve nikini doğru yazdığım halde girmiyor sadece hotmaile şifre sıfırlama gönderip sıfırlayıp indietro dedikten sonra girebiliyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşım varmı?(1 haftalık chat ban yemiştim)

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şifreyi kopyala yapıştır yapıyorsanız yazılan bölümde boşluk kalıyor olabilir.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  3. Erberkqw

Erberkqw User

yok yazarak giriyorum

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Şifrenizi sıfırlayıp , giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştiriyormusunuz ?

Keyifli Forumlar

5. Erberkqw

Erberkqw User

Abi bak şifremi unuttum deyip sıfırlama linki istiyorum ona tıklayıp şifremi değiştiriyorum sonra giriş yaparken şifreyi giriyorum ama yanlış diyor sadece şifreyi değiştirip hersey tamamlanınca yukarda indietro yazıp ona tıklayınca giriyor

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İndietro , İtalyanca da geri demek

Şifre sıfırlama yaparken , Linki alıyorsunuz , şifrenizi değiştiriyorsunuz.

Ancak yeni ana sayfadan Kullanıcı adınız ve değiştirdiğiniz yeni şifre ile giriş yapamıyorsunuz

Sadece Şifreyi değiştirdiğinizde , Geri tuşuna basıp ana sayfaya dönüyorsunuz ve döndüğünüzde oyunda oluyorsunuz

Buraya kadar doğru mu anlamışım ?

Sizden ricam , Oyuna geri tuşuna basıp girdiğinizde hesap merkezinden şifrenizi değiştirerek

Tekrar giriş yapmayı denemeniz.

Hesap bilgilerimi nasıl değiştireceğim derseniz

Hesap Bilgilerini Değiştirme Konusunu inceleyiniz.

Keyifli Forumlar

7. Merhaba ,

İlave olarak yaşadığınız durumu anlaşılır olarak yazıp server ve ID'nizle birlikte support'a bildiriniz. İlk olarak Ticket ( Bilet numarası ) olan otomatik bir mail alırsınız. Support'un yoğunluğuna bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.