Çarımı facebooktan açtım nasıl normal ıd şifre yazıp girebilirm çara

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mücahit53 tarafından 11 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mücahit53

Mücahit53 User

İyi Günler Bu konu hakkında farklı bır kısı konu acmıs fakat ben hesabıma onayla dediğimde hesabına giriş yap dior hesap ayarlardan onaylarken de [​IMG][/url][/IMG]
    • Bu kullanıcı adı ve şifreye uyan bir hesap bulunamadı. hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim tşkler[​IMG]

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Durumunuzla alakalı deneme yapmıştım yeni bir hesabı facebook üzerinden açtım. Tabi böyle yapınca şifreniz olmuyor. Şu an resimdeki olay her yeni açılan hesap için zorunlu birşeydir mailinizin onaylanması gerekiyor. Ama şifremiz olmadığı için bunu yapamıyoruz. Bu durum ile ilgili açıklayıcı bir şekilde supporta yazarmısınız. Gereken işlemleri orada yaparlar belki.

İyi Forumlar.

3. Mücahit53

Mücahit53 User

mail hesabımı bılıorum giriş yapıyorum fakat [​IMG] soyle bır hata alıyorum bu sefer

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu şifremi unuttum yaptığınızda gelen mailden aldığınız hata mı?

İyi Forumlar.

5. Mücahit53

Mücahit53 User

Tşkler Konuyu Kitliyebilirsiniz şifremi unuttum deyip yeni şifre alınca otomatik maili onayladı facebooktanda baglantı kesebıldım

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Bu sayede çözümü de bulmuş olduk :)

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.