Çarımı nasıl geliştiririm ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VLack_down tarafından 18 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VLack_down

VLack_down User

uzun yıllar sonra oyua geri döndüm yaklaşık 1 hafta önce,
    1 haftada ihaleden 3 iris aldım ve şu an
    5 iris 3 flax
    10 f3 gerisi lf2
    4 elit kalkan gerisi sg3n-a03
    petim 3 lvl maden toplama modülü var
    30bin uri var biriktirip aegis almayı düşünüyorum zira tamir süresini 0a indirmek demek daha çok npc daha çok para demek
    skylab full prometium 19 seprom 17 gerisi 20

nasıl geliştirmeliyim çarımı ? ayrıca yıllar sonra döndüğüm için yenilikte çok yeniiker hakkında açılmış başlıkara yonlendirirseniz de sevinirim

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Arkadaş grubunuz var ise onlarla beraber kasılabilir ve biriktirdiğiniz kredi ile iris , kalkan vs eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

Petinizde 3 level kamikaze yoksa almanızı öneririm çok işinize yarıyacaktır.

Kasılırken biriktirdiğiniz uridium ile zeta kapısı yaparak hem havoçlarınızı fulleyebilir hemde ganimet anahtarı biriktirebilirsiniz.

Özel günlerde biriktirmiş olduğunuz ganimet anahtarları ile ganimet sandığı açarak lf4 , apis parçası , zeus parçası vs gibi gereksinimlerinizide karşılaya bilirsiniz.

Zeta yaparken basmış olduğunuz galaxy enerjileri sayesinde günlük dosyası biriktireceksiniz ve bu sayede argenizide yükseltebilirsiniz.

Benim önerilerim bu kadar :D (Biraz uzun oldu ama neyse ) :D

İyi forumlar

3. yapacağın şey cok basit cekiceksin katlayıcıyı 1 hafta kutu toplucaksın yaklaşık bi 150 k civarında uri yaparsın gunde 2 saat toplama ile sonra x2 kapı etkinliğinde indirim paketi çekip hepsini zetaya basıcaksın zeta yapman uzun sürer ama havocları fulleme ihtimalin var lf4 gununde surekli bo2 lf3 cıkıyor 350 kutudan 20 tane felan lf3 10 tane felanda bo2 cıkardım yanında gelen lf4 ler tasarımlar apis parçalarıda cabası

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.