Çark Oluşumu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by sametonur1905, Oct 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar,

Bu sıralar Pvp haritamızda çok fazla düşman klan oyuncusuyla karşılaşıyorum ve kamuflajlı spearhead olmama rağmen pusat veya Cerrah ile bir şekilde patlatıyorlar kaçamıyorum, Spearhead ile hızım 588, Pusatında 588 oluyor, Çark oluşumu alırsam hızım 618'e çıkacak. Eğer alırsam bu Çark oluşumu 588 hızlı bir pusattan kaçmama yetecek hızı bana sağlar mı yoksa yine lazer ve roket atışı yapabilecek mesafeyi buluyor mu rakip ? Kullanan veya bilen varsa özellikle yorumlarınızı merak ediyorum.

2. Rakibinde Çark yoksa arayı açarsın fakat kalkanın çok hızlı düşüyor, PvP'deki avcıların çoğu Güve düzeni ile vurduğu için büyük ihtimalle kaçıp atlama cpu'su ile atlayabilirsin, normal haritada da porttan atlatacak vakti kazandırır

3. Bu görsel bir hata mı, yada sadece bende mi oluyor, yada doğal bir şey mi bilmiyorum ama .. Spearhead ile arkamda bir pusat beni kovalıyor diyelim. Biraz atış yaptıktan sonra bir şekilde manevralarla arayı açıyorum ve uzun bir süre lazer atışı bile yapamayacak mesafede kaçıyorum. Sonra herhangi bir portalın yanından geçerken hızımı hiç kesmeden atlamayı başlatıyorum, tam portalın animasyonu bitecek ve atlayacağım tam o sırada rakibimden tekrar hasar alıyorum. Bu bir defa değil bir çok defa oldu, atlama başladığında yavaşlıyor muyum yada o mu hızlanıyor nasıl yakalıyor anlayamadım :D

4. 1) pusatla sineğin hızı aynı pusat yakalıyor
    2) bazı kişiler program kullanıyor uzaktan vuruyorlar ve çok hızlı tıklıyorlar anlam veremedim

5. Merhabalar;

Program kullanma gibi durum söz konusu değil bu tür şeyleri kullanmaya çalışanlarda sistem tarafından yakalanıp hesapları kapatıyorlar zaten.
    Pusat ve Spearhead gemilerinin hızları aynı arkadaşların dediği gibi yapılan konfilere göre sizi yakalayıp kesebilir dondurucu roket filan kullanarak veya insta ema gibi malzemeleri kullanarak fark açıp kurtulabilirsiniz bunlar oyunculukla alakalı olan şeyler :)."

İyi forumlar.

6. Oyunculuk fazlasıyla var, bana teorik bilgi lazım :) Deneyimlemiş arkadaşlardan yorum bekliyorum.

7. Merhabalar;

Oyunculuk fazlasıyla var ise rahat şekilde kaçabilirsiniz yani ben normal golide kalp tasarımında çark kullanan cerrah dan rahat bir şekilde kaçabiliyorum genellikle :).

İyi forumlar.

8. Yanlış anlamayın ama o sizi kovalayan çarklı Cerrahın eksikliğiymiş :) Bende Cerrah kullanıcısıyım ve konudan anlaşılacağı üzere Çarkım yok, normal goliathlardan kaçma/yakalama da hiç sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum :)

9. Darion26

Darion26 User

Asıl mesele kullandığın geminin kalkan absorbe %si ve kalkan gücü .
    Ama hile kullananlar gayet fazla muhtemel onlardan biri vurmuştur spectrumda yakalıyan adamlar var :oops:

10. Merhabalar;

Dediğim gibi oyunculuk instaydı yavaşlatıcı mayındı emaydı porttan atlayıp kurtulabiliyorsun,ayrıyetten dondurucu roketin menzili geniş yani siz teknik bilgi soruyorsunuz ama bunlar genel olarak oyunculukla alakalı durumlar hep.

İyi forumlar.

11. Muhtemelen dediğin gibi bir hile vakasıyla karşı karşıyaydım. Sistemim ve internet bağlantım oldukça iyi(en azından bu oyun için yeterli) herhangi bir kasma olmadığına eminim, javam güncel vs.vs.. tüm teknik etkenler sorunsuz. Ama adam ekranımda bile yokken bana lazer atışları ve roketleri geliyordu. Üstelik yavaşlatıcı mayın koymama rağmen gelmeye devam etti bunlar. Bahsettiğim şeyi yapan hep aynı kişi, bir daha başıma gelirse video kaydı alacağım ve supporta ticket atacağım. Umarım gereken yapılır çünkü can sıkıcı bir durum.

Darion26 likes this.
  12. Bunun sebebi sanırım internet hızıyla alakalı çünkü aynı durumu ben kaçarken de yaşıyorum, birisini kovalarken de.
    Bazen atlayışa bastıktan sonra gemiyi ileriye sürüklesende portalın civarında hareketsiz kalıyor, bu durumda hasar alıyorsun. Nedeni belirsiz :D

13. Bende cark var pusatta kullaniyodum artik fazla girmiyorum fakat sunu soyleyebilirim bugun pusat carkla dolasan bi adama karistirdigim anda oldu,.Carkla dolasirsan kalkan 0 olacak ve karsindaki 2 lazerde patlatabilir seni...

14. Pvp de çarksız dolaşırkende pusatlar tutarsa eninde sonunda patlıyorsun, bunun 2 veya 200 lazer atışıyla olması bir şeyi değiştirmiyor. Portaldan atlayamıyoruz sonuçta :)

15. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

bu duruma hala internet hızı diyecek olan varsa başına gelmemiş galiba...daha çark mark yokken piyasada geçen seneden beri ve daha da önceden beri olan bir olay bu....koca harita adam sana lazer atamasın tam atlamaya basınca fizanda bile olsa lazer hasarı alıyorsun ve atlayamıyorsın pvp de....o kadar çok başıma geldi ki hemde ben spearhead kullanıyorken arkamda olan goliath...bu bariz bir hiledir....eğer kapıyo gidip atlama tuşuna basarsan uzaklık fark etmiyo bu hile seni atlatmıyo haritadan ama atlama tuşuna basmayıp x1 e atlama cpu ile atlarsan anca kaçıyosun....o yüzden bu sorundan muzdarip olan arkadaş köküne kadar haklı...bu bir hiledir......

sametonur1905 likes this.
  16. eray

eray User

ben pvp de kutu toplarkan pusat+çark+kamufle şeklinde topluyorum.175k dp oluyor sadece.618 hız oluyor.Oynarken kısayollarımda insta ema yavaşlatıcı mayın gibi kaçmaya yarayan mayınlar ve iki konfimde de full hız diroitler kalkan şeklinde.Biri sıkmaya başlarsa hemen konfi değiştiririm.Çark olduğu için mesafeyi rahatlıkla açabilirsiniz.
    Ben genellikle kaçabiliyorum,kaçamama durumu yukarda bahsedilen nedenlerden oluyor genelde.

17. Günde ortalama 3-4 saatimi pvp de kutu toplamaya harcıyorum, ve serverımız kalabalık. Düşman klan oyuncuları her daim olabiliyor, ve bunlar çoğunlukla pusat, sizce almam mantıklı mı bu düzeni? Katlayıcı paketi var ve her daim olacak hesapta, yani her başım uriye sıkıştığında kutu topluyor olacağım.

18. aries123

aries123 User

çark alın yakalanma gibi bi durum soz konusu bile olamaz tabi karsıdaki dusmandada cark yoksa :) bende en kısa zamanda carkı alacagım uzun sure kutu toplamayı dusunuyorum cunku hem carkı sadece kutudayken kacmak icin degil savas sıransında kacarkende kullanabilirsiniz.

19. Keşke Cerrah ile kullanıldığında Pusatı yakalayabiliyor olsaydım, o zaman düşünmeden alırdım. Ama şimdi 19 Ekim etkinliği sonrasında almayı düşünüyorum, 19 ve 29 Ekimlerde yeni ve çeşitli ürünler geleceği söylendi dükkana. Sanırım bol bol uriye ihtiyacımız olacak :)

20. aries123

aries123 User

Cıksa cıksa yarasa cıkar cerrah cıkar do dan fazla yenilik beklemek dusununce bile komik geliyor :)

Thread Status:
Not open for further replies.