Çark uçuş düzeni kaldırılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _▬USĿΛИMΛZ▬_[TÜRK] tarafından 30 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Çark uçuş düzeni kaldırılsın mı ?

1. evet kaldırılsın

oy sayısı 2
    40,0%
  2. hayır kaldırılmasın ben durumdan memnunum

oy sayısı 3
    60,0%
  3. Kaldırılmasın ancak özellikleri değiştirilsin

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sevgili oyuncular ve forum adminleri bugün sizlere oyunda meydana gelen büyük bir sorundan bahsedeceğim gerçi ne olduğunu tahmin etmişsinizdir.

Sorun çark uçuş düzeni !

Canı azalan ema kamu yapıp bununla kaçıyor hele hele tek başına değilse bu uçuş düzeni ile kaçıp kendisinin takip edilmesini çok kolay önleyebiliyor.Bu da hem insanın sinirini bozuyor hemde oyunun adalet ve zevkini azaltıyor.Zaten bu uçuş düzeni ile ilgili sıkıntıları tüm oyuncular biliyordur o yüzden uzun uzun anlatmayacağım.Benim isteğim bu uçuş düzeninin bir an önce kaldırılıp satın alınan uridiumların hesaplara geri verilmesidir.Burdaki oyunculardan bana destek vermelerini ve bu destekle forum yetkililerinin bu sorunu üst tabakaya iletmelerini istiyor gereğini sizlere sunuyorum.Alta bir soru sordum cevaplamadan geçmeyin :)

2. Kıta40

Kıta40 User

saglam sacmalamissin adaletsizlik diyerek. sende al takip et yakala o zaman oyuncuyu. kesemeyecekken carka alip kacmakta bir beceridir. ben gibi asiri vegacilara cok yariyor.

3. sende uri kas sende al kardeşim sizde yok diye kimsede olmasınmı ?
    bende cerrah yok kimsede olmasın ?
    kafa yapınıza hayranım.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak oyun stratejisidir bu.İstiyorsanız sizde alarak bunları sizde yapabilirsiniz bu durumu kimse size yasaklamıyor.Ha diyorsunuz ki illaki kaldırılsın ben istemiyorum Güncelleme ve Fikir Havuzuna konunuzu açmalısınız.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.